Wilt u samen met ons in beweging komen?

Maak direct een afspraak

Snelle diagnose en behandeling

Advies over lichaamshouding

Praktijken in Breda en Bavel

Chiropractor Breda

Bij de professionele chiropractor van Chiropractie LaFlamme in Breda en Bavel staat persoonlijke zorg, professionaliteit en een tevreden patiënt centraal. Wij zijn gespecialiseerd in onderzoek naar bewegingsklachten en de voorkoming en behandeling hiervan.

 

Welke klachten behandelt de chiropractor in Breda en Bavel?

•             Rug- en nekklachten
•             Arm- en schouderklachten
•             Heup-, knie- en enkelklachten
•             Artrose en gewrichtspijn
•             Chronische hoofdpijn
•             Sportblessures bij volwassenen en kinderen

Benieuwd wat we met bewegingszorg kunnen doen?

Hoe ziet een behandeling bij de chiropractor in Breda en Bavel eruit?

Na een uitgebreid lichamelijk onderzoek door uw professionele giropractor in de regio Breda maken we een persoonlijk behandelplan om de functie van de betreffende gewrichten en spiergroepen te herstellen. De behandeling bestaat bij de chiropractor in de regio Breda uit verschillende technieken, vaak ondersteund door oefeningen.

Goede samenwerking met andere specialisten

Wij hechten bij de giropractor in Breda veel belang aan voorlichting en werken graag samen met andere medische disciplines. Respect voor collega’s, artsen, specialisten en paramedici, het onderkennen van de eigen grenzen en kennis van andere medische disciplines vinden wij belangrijk. Chiropractie LaFlamme heeft als ambitie topprestaties te leveren en kenmerkt zich door een deskundige en persoonlijke aanpak van een professionele giropractor in onze goed uitgeruste praktijkruimtes in Breda en Bavel.

Een professionele behandeling door een gekwalificeerde chiropractor in de regio Breda

In onze praktijk werken 4 chiropractoren DC (Doctor of Chiropractic). Allen gekwalificeerde professionals, die hun opleiding volgden in de VS en Groot-Brittannië. Zij zijn geregistreerd bij de beroepsverenigingen NCA (Nederlandse Chiropractoren Associatie) en SCN (Stichting Chiropractie Nederland), zoals door zorgverzekeraars verplicht gesteld is.

Kom langs in onze vestigingen in Breda en Bavel

Onze hoofdvestiging bevindt zich in Bavel, in het Back in Motion Centrum aan de Thoornseweg 1. Hier hebben we verschillende behandelkamers en een oefenruimte en werken we nauw samen met Ragas en Sip Sportfysiotherapie en Cesartherapie Breda. Ook ons secretariaat is hier gevestigd. Daarnaast heeft de professionele chiropractor een vestiging in Breda, aan de Kronenburgwerf 23A .

Wilt u weten of de giropractor in Breda en Bavel iets voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis screening

Kom in beweging met Chiropractie LaFlamme

Wilt u weten of de chiropractor in Breda en Bavel iets voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis screening.

Wij bevinden ons in Bavel en Breda

Back in Motion Centrum 
Thoornseweg 1
4854 EH Bavel

Medisch Centrum de Kroon
Kronenburgwerf 23A
4812 XR Breda

Belt u liever?

U kunt ons tijdens werktijden bereiken op onderstaand nummer

Bel ons op: 0161-430040

Wij staan altijd voor u klaar

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid