Wilt u samen met ons in beweging komen?

Maak direct een afspraak

Snelle diagnose en behandeling

Advies over lichaamshouding

Praktijken in Breda en Bavel

Home » Chiropractor Breda

Sportchiropractor Breda

Chiropractie LaFlamme is een gespecialiseerde sportchiropractor in Breda en Bavel. De missie hierbij is het voorkomen en behandelen van sportblessures. Ook het verbeteren van de sportprestaties hoort hierbij. Professionele en amateursporters van ver buiten de regio Breda weten de praktijk van Chiropractor LaFlamme te vinden.

De professionele aanpak van de sportchiropractor in Breda

Bij de behandeling van sportblessures werkt Chiropractie LaFlamme samen met de coach/trainer en de sporter aan een behandelplan, zodat het functieherstel zo snel mogelijk optreedt. Dit gebeurt door een unieke combinatie van behandelingen, onderzoek en oefeningen. Ter preventie van blessures wordt ook de zogenaamde Functional Movement Screen gebruikt. Dit is een test die een goed beeld geeft van de kans op sportblessures. Deze wetenschappelijke test laat zien waar de zwakke schakels in het lichaam zich bevinden, op het gebied van stabiliteit en lenigheid.

Benieuwd wat we met bewegingszorg kunnen doen?

Pionier in sportchiropractie

Als eerste in Nederland had Chiropractie LaFlamme in Breda een gediplomeerde sportchiropractor in dienst. Onze gespecialiseerde sportchiropractor in Breda en Bavel werkt met zowel amateur- als professionele sporters tijdens trainingen, maar ook tijdens professionele toernooien. Centraal in zijn behandelmethoden staat de zogenaamde core stability behandeling. Dit is een programma met oefeningen voor het verbeteren van de rompstabiliteit.

Maak direct een afspraak

Bent u amateursporter of professionele sporter en wilt u een afspraak maken met onze sportchiropractor voor een behandeling van een zwemmersschouder, een Functional Movement Screen of een core stability training? Bel 0161-430040.

Kom in beweging met Chiropractie LaFlamme

Wilt u weten of de chiropractor in Breda en Bavel iets voor u kan betekenen? Maak dan telefonisch een afspraak voor een gratis screening.

Wij bevinden ons in Bavel en Breda

Back in Motion Centrum 
Thoornseweg 1
4854 EH Bavel

NAC Stadion
(bij Ragas & Sip Sportfysiotherapie)
Stadionstraat 13
4815NC Breda

Belt u liever?

U kunt ons tussen 9.00 en 17.30 uur bereiken op onderstaand nummer.  Nemen we niet op? Spreek de voicemail in, we bellen zo snel mogelijk terug.

Bel ons:   0161-430040

 Aanmeldings-contactformulier 

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chiropractie La Flamme