Onze chiropractoren staan voor u klaar!

Wilt u een afspraak maken? Dat kan online, per e-mail of telefonisch.

Online afspreken 

Nieuwe patiënt?

Was u nog niet eerder bij ons in de praktijk?  Maak een afspraak via het gele vakje hieronder ‘Ik ben Nieuw in de praktijk’ .

Ik ben Nieuw in de praktijk 

Bestaande patiënt?

Bent u al patiënt bij ons? Spreek af via het groene vakje hieronder  ‘Ik ben al Eerder geweest’.  U komt op de inlogpagina van ons patiënten-registratiesysteem Crossuite. Daar logt u in met het e-mailadres waarop u e-mail van ons ontvangt en met uw wachtwoord. Wachtwoord vergeten, of nog niet ontvangen? Dan kunt u dit aanvragen via de ‘wachtwoord vergeten link’ op de inlogpagina.  Mocht dit niet lukken, neem even telefonisch contact met ons op, dan helpen we u verder.

Ik ben al Eerder geweest

Afspreken per e-mail of telefoon

Wilt u een afspraak maken per e-mail? Vul het formulier hieronder in en vermeld dat u een afspraak wil maken. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

U kunt natuurlijk ook bellen voor een afspraak op  0161 – 430040. Wij zijn bereikbaar op weekdagen van 9.00 – 17.30 uur en op maandag tot 21.00 uur.  U kunt ook altijd een boodschap inspreken, dan bellen we u terug.

 

Kom in beweging met Chiropractie LaFlamme

Wilt u weten of de chiropractor in Breda en Bavel iets voor u kan betekenen? Maak dan telefonisch een afspraak voor een gratis screening.

Wij bevinden ons in Bavel en Breda

Back in Motion Centrum 
Thoornseweg 1
4854 EH Bavel

NAC Stadion
(bij Ragas & Sip Sportfysiotherapie)
Stadionstraat 13
4815NC Breda

Belt u liever?

U kunt ons tussen 9.00 en 17.30 uur bereiken op onderstaand nummer.  Nemen we niet op? Spreek de voicemail in, we bellen zo snel mogelijk terug.

Bel ons:   0161-430040

 Aanmeldings-contactformulier 

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Chiropractie La Flamme