Sportconsult

Wilt u samen met ons in beweging komen?

Maak direct een afspraak

Home » Sportchiropractie » Sportconsult

Sportconsult

Een sportconsult begint met een uitgebreid medisch onderzoek (algemeen, neurologisch en orthopedisch) en evaluatie van de sportuitrusting (schoenen, fiets, etc.). De chiropractor bespreekt de vragenlijst, die gericht is op klachten uit het heden en verleden. Vervolgens wordt of een Funtional Movement Screen (FMS) of eenSelective Functional Movement Assesment (SFMA) afgenomen. Aan de hand daarvan kan de chiropractor gericht blessurerisico’s inschatten of de oorzaak van de blessureklachten behandelen.

Tijdens en na de behandeling krijgt u specifieke, ondersteunende oefeningen en advies over trainingsmogeljkheden. De oefeningen kunnen gericht zijn op het verminderen van blessurerisico, bevordering van het genezingsproces en het voorkomen van terugkerende pijn. Als dit nodig is krijgt u een verwijzing naar een sportarts of andere (medische) discipline.

Kom in beweging met Chiropractie LaFlamme

Wilt u weten of de chiropractor in Breda en Bavel iets voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis screening.

Wij bevinden ons in Bavel en Breda

Back in Motion Centrum 
Thoornseweg 1
4854 EH Bavel

Medisch Centrum de Kroon
Kronenburgwerf 23A
4812 XR Breda

NAC Stadion
(bij Ragas & Sip Sportfysiotherapie)
Stadionstraat 13
4815NC Breda

Belt u liever?

U kunt ons tussen 9.00 en 18.00 uur bereiken op onderstaand nummer.      Nemen we niet op? Spreek de voicemail in, we bellen zo snel mogelijk terug. 

Bel ons op: 0161-430040

Wij staan altijd voor u klaar

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid