Zwangerschapsklachten?

Maak direct een afspraak

Snelle diagnose en behandeling

Advies over lichaamshouding

Praktijken in Breda en Bavel

Home » Zwangerschapsklachten

Zwangerschapsklachten

Hoe mooi velen de zwangerschap ook ervaren, soms is zwanger zijn allesbehalve een roze wolk. In een korte periode ondergaat het lichaam veel veranderingen. Deze zijn gunstig voor de groeiende baby, maar niet altijd voor de moeder. Hormonen zorgen voor versoepeling van de gewrichtsbanden o.a. in het bekken. Hierdoor kan de stabiliteit van gewrichten en spieren  in het lichaam van de aanstaande moeder verminderen,  wat tot rug- en bekkenklachten kan leiden.  

Zwangerschap en bevalling worden wel eens vergeleken met een flinke sportieve uitdaging. Een goede voorbereiding en een lichaam wat in balans is, zijn dan ook belangrijk. Daarom kan het zinvol zijn al aan het begin van de zwangerschap of wanneer er nog geen klachten zijn,  naar de chiropractor te gaan. Vroegtijdige controle van het bekken en andere spieren en gewrichten, advies en oefeningen, kunnen helpen klachten in de toekomst te voorkomen. 

Ook bij spier- en gewrichtsklachten die na de bevalling ontstaan of aanhouden, kan chiropractie helpen het lichaam weer in balans te krijgen.

Met verschillende behandelmethodes in combinatie met spierontspannende technieken, werkt de chiropractor aan een optimale balans in de gewrichten en spieren.  

De behandelingen zijn uiteraard aangepast aan het veranderende lichaam tijdens de zwangerschap, zodat de behandeling  volledig veilig is voor moeder en kind.

Onze chiropractor Michelle Kuijsten heeft veel ervaring in de behandeling van zwangeren en moeders. Zij werkt op dinsdagochtend en donderdagmiddag in onze praktijk in Bavel. Indien nodig werkt zij samen of verwijst zij door naar andere deskundigen, zoals een (bekken)fysiotherapeut of oefentherapeut Cesar. Afspraak maken met Michelle? 

Benieuwd wat we met bewegingszorg kunnen doen?

Zwangerschapsklachten?

De focus van de behandeling ligt op het realiseren van een optimale balans in de gewrichten en spieren, zowel voor, tijdens als na de zwangerschap.

De ervaren chiropractor van Chiropractie LaFlamme voert voorafgaand aan de behandeling een uitgebreid onderzoek uit tijdens een eerste consult.

Maak een afspraak in Breda of Bavel voor een eerste consult via 0161-430040.

Kom in beweging met Chiropractie LaFlamme

Wilt u weten of de chiropractor in Breda en Bavel iets voor u kan betekenen? Maak dan telefonisch een afspraak voor een gratis screening.

Wij bevinden ons in Bavel en Breda

Back in Motion Centrum 
Thoornseweg 1
4854 EH Bavel

NAC Stadion
(bij Ragas & Sip Sportfysiotherapie)
Stadionstraat 13
4815NC Breda

Belt u liever?

U kunt ons tussen 9.00 en 17.30 uur bereiken op onderstaand nummer.  Nemen we niet op? Spreek de voicemail in, we bellen zo snel mogelijk terug.

Bel ons:   0161-430040

 Aanmeldings-contactformulier 

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chiropractie La Flamme