Tarieven

Wilt u samen met ons in beweging komen?

Maak direct een afspraak
Home » De Praktijk » Tarieven en vergoeding

Tarieven en vergoeding

Chiropractie wordt vergoed uit de aanvullende zorgverzekering. Er is geen verwijzing van de huisarts nodig om voor vergoeding in aanmerking te komen. Het bedrag per behandeling en het maximum per jaar verschillen per zorgverzekeraar.  Voor zorg uit de aanvullende verzekering geldt geen eigen risico, u betaalt soms wel een eigen bijdrage.

Tarieven:

Eerste consult:                                       €75,-

(ca. 60 min)

Vervolgconsult:                                     €55,-

(ca. 15-20 min)

Consult 2 jaar na laatste behandeling:               € 65,-

(ca. 30 min;  lang consult, incl. onderzoek.)

Voor patiënten die langer dan 5 jaar geleden onder behandeling waren, plannen we  een 1e consult in.

 

Consult 5 jaar na laatste behandeling:             €75,-  

(Voor patiënten die langer dan 5 jaar geleden zijn behandeld plannen we weer een 1e consult in)

Functional Movement Screen (FMS):             €25,-

(incl. uitleg en advies)

Bij niet verschijnen of niet tijdig (=24 uur van te voren) annuleren van een afspraak kunnen wij een verzuimd consult berekenen.

Verzuimd vervolgconsult:                                      €27,50

Verzuimd 1e consult:                                                 €75,-

 

 

Wat is een free-screening?
Wilt u weten of chiropractie iets voor u kan betekenen, dan kunt u telefonisch bij ons een afspraak maken voor een gratis screening. Deze screening duurt zo’n 15 minuten. Een free-screening is geen behandeling. U kunt uw klachten kort bespreken, er vindt soms een houdings- en bewegingsanalyse plaats en u krijgt advies. Let op u kunt geen afspraak maken voor een free screening met ons online afspraak systeem. Maak een afspraak voor een gratis screening per e-mail: info@laflamme.nl of bel 0161-430040

Betaling

De betaling vindt plaats na afloop van iedere behandeling in de praktijk. In verband met de veiligheid gaat onze voorkeur uit naar betaling per pin. Na betaling ontvangt u een kwitantie die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. De verzekeraar zal het bedrag waarop uw verzekering recht geeft vergoeden.

Wij werken veelal met een wachtlijst. Mocht u uw afspraak onverhoopt willen annuleren, dan stellen wij het op prijs als u dit 24 uur van te voren doet. Anders kunnen wij genoodzaakt zijn een verzuimd consult in rekening te brengen.

Een overzicht van vergoeding voor chiropractische behandeling 2021 bij de verschillende zorgverzekeraars kunt u hier bekijken.  Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit overzicht. Wij raden u aan altijd zelf na te gaan bij uw zorgverzekeraar wat de vergoeding voor chiropractie is.

Chiropractie LaFlamme en haar chiropractoren voldoen aan alle eisen die gesteld worden door de zorgverzekeraars. Voorwaarde voor vergoeding is (vaak) dat een chiropractor de Doctor of Chiropractor (DC) titel draagt en/of geregistreerd staat bij Stichting Chiropractie Nederland (SCN) en/of lid is van de beroepsvereniging Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA). Dit is een garantie dat een chiropractor een erkende opleiding met succes heeft afgerond, regelmatig bijscholing volgt en de Nederlandse taal beheerst.

 

 

 

Kom in beweging met Chiropractie LaFlamme

Wilt u weten of de chiropractor in Breda en Bavel iets voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis screening.

Wij bevinden ons in Bavel en Breda

Back in Motion Centrum 
Thoornseweg 1
4854 EH Bavel

Medisch Centrum de Kroon
Kronenburgwerf 23A
4812 XR Breda

NAC Stadion
(bij Ragas & Sip Sportfysiotherapie)
Stadionstraat 13
4815NC Breda

Belt u liever?

U kunt ons tussen 9.00 en 18.00 uur bereiken op onderstaand nummer.      Nemen we niet op? Spreek de voicemail in, we bellen zo snel mogelijk terug. 

Bel ons op: 0161-430040

Wij staan altijd voor u klaar

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid