Tarieven

Wilt u samen met ons in beweging komen?

Maak direct een afspraak
Home » De Praktijk » Tarieven en vergoeding

Tarieven en vergoeding

Vergoeding

Chiropractie wordt vergoed uit de aanvullende zorgverzekering. Er is geen verwijzing van de huisarts nodig om voor vergoeding in aanmerking te komen. Voor zorg uit de aanvullende verzekering geldt geen eigen risico, u betaalt meestal wel een eigen bijdrage.

Het bedrag per behandeling en het maximum per jaar verschillen per zorgverzekeraar. Vergoedingen gelden over het algemeen per dag en voor chiropractie en alternatieve geneeswijzen samen.

Chiropractie LaFlamme en haar chiropractoren voldoen aan alle eisen die gesteld worden door de zorgverzekeraars.*

Bekijk hier het overzicht Vergoeding Chiropractische behandeling 2023. 

Dit overzicht is gemaakt op basis van gegevens die via de website of telefonisch van de betreffende verzekeraar zijn verkregen en zijn dus
onder voorbehoud.  Wij raden u aan altijd zelf na te gaan bij uw zorgverzekeraar wat de vergoeding voor chiropractie is.

(Bekijk hier het overzicht Vergoeding Chiropractische behandeling 2022)

Betaling

U kunt na  iedere behandeling in de praktijk per pin betalen. Na betaling ontvangt u een kwitantie die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. De verzekeraar zal het bedrag waarop uw verzekering recht geeft vergoeden. 

Tarieven:

Eerste consult:                                       €75,-

(ca. 60 min)

Vervolgconsult:                                     €57,-

(ca. 15-20 min)

Consult 2 jaar na laatste behandeling:               € 65,-

Voor patiënten die langer dan 2  jaar geleden onder behandeling waren, plannen we  een lang consult incl. onderzoek in. (ca. 30 min.)

Consult 5 jaar na laatste behandeling:             €75,-

(Voor patiënten die langer dan 5 jaar geleden zijn behandeld plannen we weer een 1e consult in)

Functional Movement Screen (FMS):             €25,-

(incl. uitleg en advies)

Free screening

Maak een afspraak voor een gratis screening per e-mail: info@laflamme.nl of bel 0161-430040
Wilt u weten of chiropractie iets voor u kan betekenen, dan kunt u telefonisch bij ons een afspraak maken voor een gratis screening. Deze screening duurt zo’n 15 minuten. Een free screening is geen behandeling. U kunt uw klachten kort bespreken, er vindt soms een houdings- en bewegingsanalyse plaats en u krijgt advies. Let op u kunt geen afspraak maken voor een free screening met ons online afspraak systeem.

Verzuimd consult:                                      €28,50

Wij werken veelal met een wachtlijst. Mocht u uw afspraak onverhoopt willen annuleren, doet u dit dan  liefst 24 uur van te voren. Anders kunnen wij genoodzaakt zijn een verzuimd consult in rekening te brengen.

* Voorwaarde voor vergoeding is dat een chiropractor de Doctor of Chiropractor (DC) titel draagt, geregistreerd staat bij Stichting Chiropractie Nederland (SCN) of bij het Nationaal Register van Chiropractoren;  lid is van de beroepsvereniging Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) of van de Dutch Chiropractic Federation (DCF). Dit is een garantie dat een chiropractor een erkende opleiding met succes heeft afgerond, aan de kwaliteitseisen voldoet en regelmatig bijscholing volgt.

 

 

 

Kom in beweging met Chiropractie LaFlamme

Wilt u weten of de chiropractor in Breda en Bavel iets voor u kan betekenen? Maak dan telefonisch een afspraak voor een gratis screening.

Wij bevinden ons in Bavel en Breda

Back in Motion Centrum 
Thoornseweg 1
4854 EH Bavel

NAC Stadion
(bij Ragas & Sip Sportfysiotherapie)
Stadionstraat 13
4815NC Breda

Belt u liever?

U kunt ons tussen 9.00 en 17.30 uur bereiken op onderstaand nummer.  Nemen we niet op? Spreek de voicemail in, we bellen zo snel mogelijk terug.

Bel ons:   0161-430040

 Aanmeldings-contactformulier 

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Chiropractie La Flamme