Core stability training

Kom samen met ons in beweging

 

Home » Sportchiropractie » Core stability training

Core stability training

Doe mee aan de gratis corestability training op woensdagavond  5 april a.s.

Train je romp en voorkom blessures

Is wekelijks trainen voldoende om ongeblesseerd in vorm te blijven? Kun je zelf bijdragen aan een grotere belastbaarheid van benen en armen? Hoe blijf je uit de gevarenzone van blessures en hoe staat het met de conditie van je rompspieren?

Chiropractie LaFlamme organiseert speciaal voor sporters en verenigingen interactieve workshops op locatie of in het Back in Motion centrum in Bavel.

De workshop begint met een introductie. Vervolgens gaan de deelnemers aan de slag in een interactieve workshop waar het trainen van de romp centraal staat.

De oefeningen verbeteren de stabiliteit van de wervelkolom en het bekken waardoor je bewuster houding en beweging kan corrigeren in het dagelijkse en sportieve leven. Veel voorkomende sportblessures bijv. hamstringblessures of rugpijn, komen voort uit een verminderde rompstabiliteit. Als sporter pas je de rompstabiliteitsoefeningen toe in de warming-up en cooling down. Ook bij het herstel van een sportblessure ligt de focus op correcte uitvoering van specifieke stabiliteitsoefeningen.

De chiropractor is specialist op het gebied van het functioneren van het menselijk lichaam en kan daardoor de oefeningen geheel op maat aanbieden. Daarbij is door jarenlange ervaring met behandeling van wielrenners, schaatsers en andere sporters veel kennis in huis. Essentieel is het op juiste wijze uitvoeren van de oefeningen.

Deze workshop is praktisch, nuttig en plezierig voor iedereen die in vorm is en wil blijven! Meld je aan. Bel: 0161-430040, of vul het formulier hieronder in.

Kom in beweging met Chiropractie LaFlamme

Wilt u weten of de chiropractor in Breda en Bavel iets voor u kan betekenen? Maak dan telefonisch een afspraak voor een gratis screening.

Wij bevinden ons in Bavel en Breda

Back in Motion Centrum 
Thoornseweg 1
4854 EH Bavel

NAC Stadion
(bij Ragas & Sip Sportfysiotherapie)
Stadionstraat 13
4815NC Breda

Belt u liever?

U kunt ons tussen 9.00 en 17.30 uur bereiken op onderstaand nummer.  Nemen we niet op? Spreek de voicemail in, we bellen zo snel mogelijk terug.

Bel ons:   0161-430040

Hoe we omgaan met uw persoonsgegevens leest u in ons privacystatement

 Aanmeldings-contactformulier 

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid