Core stability training

Kom samen met ons in beweging

 

Home » Sportchiropractie » Core stability training

Core stability training

Train je romp en voorkom blessures

Core stability betekent rompstabiliteit. Een goede rompstabiliteit speelt een grote rol bij het leveren van sportprestaties en het voorkomen van blessures. Door uw rompstabiliteit te verbeteren, kunt u rugklachten voorkomen en uw lichaamshouding verbeteren.

Voor Clubs of Verenigingen

Chiropractie LaFlamme organiseert speciaal voor sporters en verenigingen interactieve corestability-workshops op maat, op locatie of in het Back in Motion centrum in Bavel. De workshop begint met een introductie. Vervolgens gaan de deelnemers aan de slag in een interactieve workshop waar het trainen van de romp centraal staat. De oefeningen verbeteren de stabiliteit van de wervelkolom en het bekken en maken u bewuster van uw houding en bewegingen.  Als sporter past u de rompstabiliteitsoefeningen toe in de warming-up en cooling down. Essentieel is het op juiste wijze uitvoeren van de oefeningen.

Onze chiropractoren zijn specialist op het gebied van het functioneren van het menselijk lichaam en kunnen daardoor de oefeningen geheel op maat aanbieden. Daarbij is door jarenlange ervaring met behandeling van wielrenners, schaatsers en andere sporters veel kennis in huis. Wilt u een core stability training organiseren voor uw club of sportvereniging?  Bel: 0161-430040, of neem contact op via het formulier hieronder.

Voor Iedereen 

Core stability training is praktisch, nuttig en plezierig voor iedereen die in vorm wil komen of blijven! Daarom organiseren we ook regelmatig gratis core stability-avonden voor geïnteresseerden in het Back in Motion Centrum in Bavel. Kijk op onze activiteitenpagina voor de eerstvolgende avond

Kom in beweging met Chiropractie LaFlamme

Wilt u weten of de chiropractor in Breda en Bavel iets voor u kan betekenen? Maak dan telefonisch een afspraak voor een gratis screening.

Wij bevinden ons in Bavel en Breda

Back in Motion Centrum 
Thoornseweg 1
4854 EH Bavel

NAC Stadion
(bij Ragas & Sip Sportfysiotherapie)
Stadionstraat 13
4815NC Breda

Belt u liever?

U kunt ons tussen 9.00 en 17.30 uur bereiken op onderstaand nummer.  Nemen we niet op? Spreek de voicemail in, we bellen zo snel mogelijk terug.

Bel ons:   0161-430040

 Aanmeldings-contactformulier 

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chiropractie La Flamme