Belangen

Wilt u samen met ons in beweging komen?

Maak direct een afspraak

Home » De Praktijk » Belangenvereniging en klachtenregeling

Belangenvereniging en klachtenregeling

De chiropractoren van Chiropractie LaFlamme In Nederland zijn aangesloten bij de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) en geregistreerd bij Stichting Chiropractie Nederland (SCN). Als u bij een geregistreerd chiropractor een afspraak maakt, weet u zeker dat de kwaliteit gewaarborgd is.

Belangenvereniging Patiënten Chiropractie

Er is ook een Belangenvereniging Patiënten Chiropractie. Het doel van deze vereniging is:

  • Belangenbehartiging van chiropractiepatiënten
  • Verspreiding van kennis en informatie over chiropractie
  • Bezighouden met zoveel mogelijk activiteiten op het gebied van chiropractie en daarbij een initiërende, stimulerende en coördinerende rol spelen.
  • Samenwerken met beroepsverenigingen van chiropractie
  • Waar nodig patiënten begeleiden die zich tot de klachtencommissie wenden

Daarnaast onderhoudt de vereniging wereldwijd contact met zusterverenigingen en houdt zij zich op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het vlak van chiropractie (ook in andere landen); ondersteunt zij de erkenning van chiropractor als medisch specialist, en behartigt zij de gezamenlijke belangen m.b.t. zorgverzekeraars en vergoedingen. Word gratis lid van deze vereniging.

Klachtenregeling voor patiënten

Natuurlijk doet uw chiropractor er alles aan om de behandeling en het contact zo prettig mogelijk te laten verlopen. Toch kan het voorkomen dat u een klacht heeft over de werkwijze of de kwaliteit van de zorg die u krijgt. Het is belangrijk dat u hier met uw chiropractor over praat. Meestal lost dit al veel onduidelijkheden op. Wij kunnen dan gezamenlijk zoeken naar een oplossing.

Soms is bemiddeling nodig door een klachtenfunctionaris van de Nederlandse Chiropractoren Associatie NCA. U kunt dan contact opnemen met de NCA.

Of met de Stichting Chiropractie Nederland SCN 

Kom in beweging met Chiropractie LaFlamme

Wilt u weten of de chiropractor in Breda en Bavel iets voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis screening.

Wij bevinden ons in Bavel en Breda

Back in Motion Centrum 
Thoornseweg 1
4854 EH Bavel

Medisch Centrum de Kroon
Kronenburgwerf 23A
4812 XR Breda

NAC Stadion
(bij Ragas & Sip Sportfysiotherapie)
Stadionstraat 13
4815NC Breda

Belt u liever?

U kunt ons tussen 9.00 en 18.00 uur bereiken op onderstaand nummer.      Nemen we niet op? Spreek de voicemail in, we bellen zo snel mogelijk terug. 

Bel ons op: 0161-430040

Wij staan altijd voor u klaar

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid