Het team

Wilt u samen met ons in beweging komen?

Maak direct een afspraak
Home » De Praktijk » Het team

Het team van chiropractie LaFlamme

Vanaf 1 januari 2022 is chiropractor Nienke van der Holst de nieuwe praktijkhouder van Chiropractie LaFlamme. Chiropractor Jeffrey LaFlamme blijft als vanouds met groot enthousiasme in de praktijk werken, ook het team, de praktijk en onze naam blijven ongewijzigd. Ons gemotiveerde team van chiropractoren  en ondersteuners kijkt ernaar uit ook in de toekomst dezelfde kwaliteitszorg te blijven leveren. Lees er meer over in onze nieuwsbrief december nr. 4/2022

Jeffrey LaFlamme

Chiropractor

is ‘Chef de clinique’ en geboren in Tupper Lake in de staat New York, op de grens met Canada. Hij behaalde in 1998 zijn Doctor of Chiropractic graad op het Western States   Chiropractic  College (WSCC) in PortlandOregon.

Lees meer

Jakob van Vlijmen

Chiropractor

werkt sinds oktober 2016 als chiropractor in onze praktijk. Na zijn afstuderen in 2012 aan het AECC  (Anglo European College of Chiropractic in Bournemouth) in Engeland, deed Jakob werkervaring op in een praktijk in Oss en werkte hij als zelfstandig chiropractor o.a. in Brisbane (Australië) in een sport-georiënteerde praktijk met recreatieve én Olympische atleten.

Leonie Domenie

Chiropractor

 werkt sinds april 2017 in onze praktijk. Leonie groeide op in Made en volgde na het VWO de opleiding tot HBO-verpleegkundige en daarna de studie chiropractie aan het AE CC in Bournemouth. Werkervaring deed zij op in een praktijk voor reguliere chiropractie en in een praktijk voor sporters.

Nienke van der Holst

Chiropractor

versterkt ons team sinds augustus 2019. Nienke is geboren en getogen in Chaam. Zij wilde altijd al in de gezondheidszorg werken. Na een bezoek op 13-jarige leeftijd aan Chiropractie LaFlamme wist ze dat ze chiropractor wilde worden, ‘omdat je met je handen werkt en met mensen’. Ook is zij geïnteresseerd in diagnostiek en daar wordt tijdens de opleiding veel aandacht aan besteed. 

Lees meer

Ingrid LaFlamme

Back Office

heeft jarenlang werkervaring opgedaan bij diverse werkgevers in binnen- en buitenland in verschillende functies van reisagent tot projectleider. Op de achtergrond houdt zij zich bezig met de financiën en het management. Zij is trots op het LaFlamme-team dat veel cliënten met plezier en zorg helpt.

Christine van der Blij

Secretariaat en communicatie

werkt sinds april 2011 bij ons. Naast de secretariële werkzaamheden houdt Christine zich bezig met de marketing en communicatie van de praktijk, waarin haar werkervaring uit het verleden goed van pas komt.

In haar vrije tijd wandelt en kookt zij graag en verzamelt zij handgemaakte producten zoals sieraden en curiosa.

Dorien Corpeleijn

Secretariaat

sinds juli 2018 is Dorien werkzaam in onze praktijk. Daarvoor werkte zij 23 jaar in de kinderopvang, als groepsleidster, administratief medewerker planning en medewerker personeelszaken.

Dorien is helemaal thuis in ons patienten-registratiesysteem Crossuite, ook rondde zij de opleiding Medische terminologie af. Deskundigheid die zij in haar functie bij LaFlamme goed kan gebruiken.

Dorien is daarnaast graag creatief bezig en ze doet aan zumba en yoga.

Bianca Rijpert-vd Plas, secretariaat LaFlamme

Bianca Rijpert-van der Plas

Secretariaat

Sinds 1 juni 2021 is Bianca Rijpert -van der Plas werkzaam in onze praktijk. Daarvoor werkte zij 31 jaar bij een Leasemaatschappij als administratief medewerkster. Nu handelt zij vrolijk, vriendelijk en spontaan alle telefoontjes, afspraken, betalingen en e-mails af voor de patienten in onze praktijk af.

Bianca woont in Bavel, houdt van varen, sporten en reizen en is dinsdagmiddag, woensdag, donderdagmiddag en -avond in de praktijk te vinden.

Chiropractie LaFlamme is sinds de oprichting in 2002 uitgegroeid tot een gezonde en dynamische praktijk met 4 chiropractoren en 1 vestiging in Bavel en 2  in Breda.

Onze hoofdvestiging is in het Back in Motion Centrum in Bavel, waar ook de praktijken Ragas & Sip fysiotherapie, Cesartherapie Breda en praktijk voor sportpsychologie Mindset zijn gevestigd, met wie wij nauw samenwerken .  Ook ons secretariaat is hier gevestigd.

Daarnaast hebben we een vestiging in Breda in Medisch Centrum de Kroon, waar we samenwerken met de huisartsen en een vestiging bij het NAC-stadion in Breda bij Ragas & Sip fysiotherapie.

Chiropractie LaFlamme heeft als ambitie topprestaties te leveren en kenmerkt zich door een deskundige en persoonlijke aanpak. Na een uitgebreid lichamelijk onderzoek, maken we een persoonlijk behandelplan om de functie van de betreffende gewrichten en spiergroepen te herstellen.

Kom in beweging met Chiropractie LaFlamme

Wilt u weten of de chiropractor in Breda en Bavel iets voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis screening.

Wij bevinden ons in Bavel en Breda

Back in Motion Centrum 
Thoornseweg 1
4854 EH Bavel

Medisch Centrum de Kroon
Kronenburgwerf 23A
4812 XR Breda

NAC Stadion
(bij Ragas & Sip Sportfysiotherapie)
Stadionstraat 13
4815NC Breda

Belt u liever?

U kunt ons tussen 9.00 en 18.00 uur bereiken op onderstaand nummer.      Nemen we niet op? Spreek de voicemail in, we bellen zo snel mogelijk terug. 

Bel ons op: 0161-430040

Wij staan altijd voor u klaar

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid