Het team

Wilt u samen met ons in beweging komen?

Maak direct een afspraak
Home » De Praktijk » Team

Het team van chiropractie LaFlamme

Jeffrey LaFlamme

Chiropractor

is geboren in Tupper Lake in de staat New York, op de grens met Canada. Hij behaalde in 1998 zijn Doctor of Chiropractic graad op het Western States   Chiropractic  College (WSCC) in PortlandOregon.

Lees meer

Michelle Kuijsten

Chiropractor

begon haar carrière als fysiotherapeut. Na een aantal jaren gewerkt te hebben, wilde zij zich graag verder ontwikkelen en koos zij voor de Master Chiropractie aan het AECC University College in Engeland.

 

Nienke van der Holst

Chiropractor

is sinds januari 2022  praktijkhouder van Chiropractie LaFlamme. Nienke is geboren en getogen in Chaam. Na een bezoek op 13-jarige leeftijd aan Chiropractie LaFlamme wist ze dat ze in de gezondheidszorg wilde werken en chiropractor wilde worden. ‘Omdat je met je handen werkt en met mensen’. 

Lees meer

Youran Peeters  

Chiropractor

groeide op in het prachtige Zuid-Limburg, waar hij de middelbare school afrondde.  Na het behalen van zijn bachelor Bewegings-wetenschappen, onderdeel van de studie Biomedische wetenschappen, studeerde hij Chiropractie aan het AECC in Bournemouth.

Lees meer 

Christine van der Blij

Secretariaat en communicatie

werkt sinds april 2011 bij ons. Naast de secretariële werkzaamheden houdt Christine zich bezig met de marketing en communicatie van de praktijk, waarin haar werkervaring uit het verleden goed van pas komt.

In haar vrije tijd wandelt, kookt en reist zij graag en verzamelt zij handgemaakte producten zoals sieraden en curiosa.

Dorien Corpeleijn

Secretariaat

is sinds juli 2018 werkzaam in onze praktijk. Daarvoor werkte zij 23 jaar in de kinderopvang, als groepsleidster, administratief medewerker planning en medewerker personeelszaken.

Dorien is helemaal thuis in ons patienten-registratiesysteem Crossuite, ook rondde zij de opleiding Medische terminologie af. Deskundigheid die zij in haar functie bij LaFlamme goed kan gebruiken.

Dorien is daarnaast graag creatief bezig en ze doet aan zumba en yoga.

Bianca Rijpert-vd Plas, secretariaat LaFlamme

Bianca Rijpert-van der Plas

Secretariaat

werkt sinds 1 juni 2021 in onze praktijk. Daarvoor werkte zij 31 jaar bij een Leasemaatschappij als administratief medewerkster. Nu handelt zij vrolijk, vriendelijk en spontaan alle telefoontjes, afspraken, betalingen en e-mails af voor de patienten in onze praktijk af.

Bianca woont in Bavel, houdt van varen, sporten en reizen en is dinsdagmiddag, woensdag, donderdagmiddag en -avond in de praktijk te vinden.

Chiropractie LaFlamme is sinds de oprichting in 2002 uitgegroeid tot een gezonde en dynamische praktijk met vier chiropractoren, een vestiging in Bavel en een in Breda. Sinds 1 januari 2022 is chiropractor Nienke van der Holst praktijkhouder van Chiropractie LaFlamme. Oprichter chiropractor Jeffrey LaFlamme werkt als vanouds met groot enthousiasme in de praktijk en ook onze naam is ongewijzigd gebleven. Onze hoofdvestiging is in het Back in Motion Centrum in Bavel, waar u ook ons secretariaat vindt. Hier zijn ook gevestigd de praktijken van Ragas & Sip fysiotherapie, Cesartherapie Breda en Massagepraktijk Solo4Body, met wie wij nauw samenwerken. Daarnaast hebben we een vestiging in Breda in het NAC-stadion bij Ragas & Sip fysiotherapie.

Chiropractie LaFlamme heeft als ambitie topprestaties te leveren en kenmerkt zich door een deskundige en persoonlijke aanpak.

Kom in beweging met Chiropractie LaFlamme

Wilt u weten of de chiropractor in Breda en Bavel iets voor u kan betekenen? Maak dan telefonisch een afspraak voor een gratis screening.

Wij bevinden ons in Bavel en Breda

Back in Motion Centrum 
Thoornseweg 1
4854 EH Bavel

NAC Stadion
(bij Ragas & Sip Sportfysiotherapie)
Stadionstraat 13
4815NC Breda

Belt u liever?

U kunt ons tussen 9.00 en 17.30 uur bereiken op onderstaand nummer.  Nemen we niet op? Spreek de voicemail in, we bellen zo snel mogelijk terug.

Bel ons:   0161-430040

 Aanmeldings-contactformulier 

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chiropractie La Flamme