Het team

Wilt u samen met ons in beweging komen?

Maak direct een afspraak

Home » De Praktijk » Het team

Het team van chiropractie LaFlamme

Jeffrey LaFlamme

Chiropractor

is ‘Chef de clinique’ en geboren in Tupper Lake in de staat New York, op de grens met Canada. Hij behaalde in 1998 zijn Doctor of Chiropractic graad op het Western States ChiropracticCollege (WSCC) in PortlandOregon.

Lees meer

Jakob van Vlijmen

Chiropractor

werkt sinds oktober 2016 als chiropractor in onze praktijk. Na zijn afstuderen in 2012 aan het AECC (Anglo European College of Chiropractic in Bournemouth) in Engeland, deed Jakob werkervaring op in een praktijk in Oss en werkte hij als zelfstandig chiropractor o.a. in Brisbane (Australië) in een sport-georiënteerde praktijk met recreatieve én Olympische atleten.

Lees meer 

Leonie Domenie

Chiropractor

begon 1 april 2017 in onze praktijk. Leonie groeide op in Made en volgde na het VWO de opleiding tot HBO-verpleegkundige en daarna de studie chiropractie aan het AE CC in Bournemouth. Werkervaring deed zij op in een praktijk voor reguliere chiropractie en in een praktijk voor sporters.

Lees meer

Nienke van der Holst

Chiropractor

versterkt ons team sinds augustus 2019. Nienke is geboren en getogen in Chaam. Zij wilde altijd al in de gezondheidszorg werken. Na een bezoek op 13-jarige leeftijd aan Chiropractie LaFlamme wist ze dat ze chiropractor wilde worden, ‘omdat je met je handen werkt en met mensen’. Ook is zij geïnteresseerd in diagnostiek en daar wordt tijdens de opleiding veel aandacht aan besteed. Na 6 jaar tweetalig onderwijs op het Mencia de Mendoza Lyceum in Breda waagde zij de sprong naar Engeland, waar zij de opleiding Chiropractie volgde aan het AECC in Bournemouth.

Lees meer

Ingrid LaFlamme

Back Office

heeft jarenlang werkervaring opgedaan bij diverse werkgevers in binnen- en buitenland in verschillende functies van reisagent tot projectleider. Op de achtergrond houdt zij zich bezig met de financiën en het management. Zij is trots op het LaFlamme-team dat veel cliënten met plezier en zorg helpt.

Astrid Horn

Secretariaat

werkt sinds september 2015 in de praktijk. Astrid werkte daarvoor al regelmatig als invalkracht aan de receptie. In haar vrije tijd doet Astrid veel vrijwilligerswerk. Zij is ook een echte keukenprinses en verblijdt het team tijdens vergaderingen regelmatig met lekkere en gezonde lunches. 

Christine van der Blij

Secretariaat en communicatie

werkt sinds april 2011 bij ons. Naast de secretariële werkzaamheden houdt Christine zich bezig met de marketing en communicatie van de praktijk, waarin haar werkervaring uit het verleden goed van pas komt.

In haar vrije tijd runt ze een webshop met handgemaakte producten zoals sieraden en armbanden. 

Dorien Corpeleijn

Secretariaat

sinds juli 2018 werkzaam in onze praktijk. Daarvoor werkte Dorien 23 jaar in de kinderopvang, als groepsleidster, administratief medewerker planning en medewerker personeelszaken. Ook rondde zij de opleiding Medische terminologie af. Deskundigheid die zij in haar functie bij LaFlamme goed kan gebruiken. 

Dorien is daarnaast graag creatief bezig en ze doet aan zumba en yoga. 

Chiropractie LaFlamme is sinds de oprichting in 2002 uitgegroeid tot een gezonde en dynamische praktijk met 4 chiropractoren en 1 vestiging in Bavel en 1 in Breda.

Onze hoofdvestiging is in het Back in Motion Centrum in Bavel, waar we nauw samenwerken met Ragas & Sip fysiotherapie, Cesartherapie Breda, een sportarts en een voedingsarts. 

Hier is ook ons secretariaat gevestigd. Daarnaast hebben we een vestiging in Breda in Medisch Centrum de Kroon, waar we samenwerken met de huisartsen.

Chiropractie LaFlamme heeft als ambitie topprestaties te leveren en kenmerkt zich door een deskundige en persoonlijke aanpak. Na een uitgebreid lichamelijk onderzoek, maken we een persoonlijk behandelplan om de functie van de betreffende gewrichten en spiergroepen te herstellen.

Kom in beweging met Chiropractie LaFlamme

Wilt u weten of de chiropractor in Breda en Bavel iets voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis screening.

Wij bevinden ons in Bavel en Breda

Back in Motion Centrum 
Thoornseweg 1
4854 EH Bavel

Medisch Centrum de Kroon
Kronenburgwerf 23A
4812 XR Breda

Belt u liever?

U kunt ons bereiken op volgend nummer: 0161-430040

Wij staan altijd voor u klaar

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid