Het team

Wilt u samen met ons in beweging komen?

Maak direct een afspraak

Home » De Praktijk » Team » Chiropractor Jeffrey LaFlamme

Chiropractor Jeffrey LaFlamme

Jeffrey LaFlamme is geboren in Tupper Lake in de staat New York, op de grens met Canada. Hij behaalde in 1998 zijn Doctor of Chiropractic graad op het Western States Chiropractic College (WSCC) in Portland, Oregon. Voor die tijd was hij 10 jaar werkzaam als chemisch ingenieur bij verschillende Europese bedrijven. Samen met zijn vrouw Ingrid, die hij bij atletiekvereniging SPRINT ontmoette, richtte hij in 2002 Chiropractie LaFlamme in Bavel op.

Chiropractie is zijn passie en hij wil met zijn deskundigheid bijdragen aan genezing van bewegingsklachten. Hij participeerde in diverse universitaire onderzoeken naar chiropractie en de betekenis ervan voor de gezondheid.

Jeffrey behaalde in 2004 als eerste chiropractor in Nederland een graad in sportchiropractie. Ook kwalificeerde hij zich voor het afnemen van de wetenschappelijk bewezen bewegingstests FMS en FMSA, die helpen de kans op sport- en trainingsblessures te verminderen.

Jeffrey werkt regelmatig met sporters op verschillende evenementen en is maandag, woensdag en donderdag werkzaam in het Back in Motion Centrum in Bavel.

Maak een afspraak voor een eerste consult bij chiropractor Jeffrey LaFlamme

Maak een afspraak voor een vervolgconsult bij chiropractor Jeffrey LaFlamme

 

Op de foto: Jeffrey LaFlamme met hockey-talent Bieke Wijnmaalen.

Kom in beweging met Chiropractie LaFlamme

Wilt u weten of de chiropractor in Breda en Bavel iets voor u kan betekenen? Maak dan telefonisch een afspraak voor een gratis screening.

Wij bevinden ons in Bavel en Breda

Back in Motion Centrum 
Thoornseweg 1
4854 EH Bavel

NAC Stadion
(bij Ragas & Sip Sportfysiotherapie)
Stadionstraat 13
4815NC Breda

Belt u liever?

U kunt ons tussen 9.00 en 17.30 uur bereiken op onderstaand nummer.  Nemen we niet op? Spreek de voicemail in, we bellen zo snel mogelijk terug.

Bel ons:   0161-430040

 Aanmeldings-contactformulier 

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chiropractie La Flamme