Het team

Wilt u samen met ons in beweging komen?

Maak direct een afspraak

Home » De Praktijk » Het team » Chiropractor Jeffrey LaFlamme

Jeffrey LaFlamme

CV

Chef de clinique’ Jeffrey LaFlamme is geboren in Tupper Lake in de staat New York, op de grens met Canada. Hij behaalde in 1998 zijn Doctor of Chiropractic graad op het Western StatesChiropractic College (WSCC) in PortlandOregon.
 
Daarvoor was hij 10 jaar werkzaam als chemisch ingenieur bij verschillende Europese bedrijven. Chiropractie is zijn passie en hij wil met zijn deskundigheid bijdragen aan genezing van bewegingsklachten. Hij participeerde in diverse universitaire onderzoeken naar chiropractie en de betekenis ervan voor de gezondheid.
 
Jeffrey behaalde in 2004 als eerste chiropractor in Nederland een graad in sportchiropractie. Ook kwalificeerde hij zich voor het afnemen van de wetenschappelijk bewezen bewegingstests FMS en FMSA, die helpen de kans op sport- en trainingsblessures te verminderen.
 
Hij werkt regelmatig met sporters op verschillende evenementen. Jeffrey is maandag, woensdag, donderdag en vrijdag werkzaam in het Back in Motion Centrum in Bavel.
 
Op de foto: Jeffrey LaFlamme met hockey-talent Bieke Wjinmalen.

Kom in beweging met Chiropractie LaFlamme

Wilt u weten of de chiropractor in Breda en Bavel iets voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis screening.

Wij bevinden ons in Bavel en Breda

Back in Motion Centrum 
Thoornseweg 1
4854 EH Bavel

Medisch Centrum de Kroon
Kronenburgwerf 23A
4812 XR Breda

NAC Stadion
(bij Ragas & Sip Sportfysiotherapie)
Stadionstraat 13
4815NC Breda

Belt u liever?

U kunt ons tussen 9.00 en 18.00 uur bereiken op onderstaand nummer.      Nemen we niet op? Spreek de voicemail in, we bellen zo snel mogelijk terug. 

Bel ons op: 0161-430040

Wij staan altijd voor u klaar

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid