Sportblessures

Wilt u samen met ons in beweging komen?

Maak direct een afspraak

Home » Bewegingszorg » Sportblessures

Sportblessures

Het voorkomen en behandelen van sportblessures en het verbeteren van sport performance is de missie van Sportchiropractie LaFlamme. De specialistische en unieke kennis van onze chiropractoren is tot ver buiten Breda bekend. Professionele en recreatieve sporters uit West-Brabant en daarbuiten weten de praktijk te vinden. Samen met de sporter en trainer werken wij aan een zo snel mogelijk functieherstel, door een combinatie van onderzoek, Functional Movement Screens behandeling, en specifieke oefeningen, bijvoorbeeld voor rompstabiliteit.

Chiropractor Jeffrey LaFlamme is gespecialiseerd in sportchiropractie. Hij behaalde in 2004 als eerste chiropractor in Nederland een graad in sportchiropractie en werkt regelmatig met sporters op verschillende evenementen.

Ook geeft hij lezingen en trainingen over core stability met toegepaste oefeningen, zowel voor sporters (schaatsverenigingen), bekkenfysiotherapeuten als voor andere geïnteresseerden.

Kom in beweging met Chiropractie LaFlamme

Wilt u weten of de chiropractor in Breda en Bavel iets voor u kan betekenen? Maak dan telefonisch een afspraak voor een gratis screening.

Wij bevinden ons in Bavel en Breda

Back in Motion Centrum 
Thoornseweg 1
4854 EH Bavel

NAC Stadion  *(Deze vestiging is tijdelijk gesloten van 9 september tot 31 december 2024).
(bij Ragas & Sip Sportfysiotherapie)
Stadionstraat 13
4815NC Breda

Belt u liever?

U kunt ons tussen 9.00 en 17.30 uur bereiken op onderstaand nummer.  Nemen we niet op? Spreek de voicemail in, we bellen zo snel mogelijk terug.

Bel ons:   0161-430040

 Aanmeldings-contactformulier 

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chiropractie La Flamme