ga naar site
SPORTCHIROPRACTIE

Het team

 

‘Chef de clinique’ Jeffrey LaFlamme is geboren in Tupper Lake in de staat New York, op de grens met Canada. Hij behaalde in 1998 zijn Doctor of Chiropractic graad op het Western States Chiropractic College (WSCC) in Portland, Oregon. Daarvoor was hij 10 jaar werkzaam als chemisch ingenieur bij verschillende Europese bedrijven. Chiropractie is zijn passie en hij wil met zijn deskundigheid bijdragen aan genezing van bewegingsklachten. Hij participeerde in diverse universitaire onderzoeken naar chiropractie en de betekenis ervan voor de gezondheid. Jeffrey behaalde in 2004 als eerste chiropractor in Nederland een graad in sportchiropractie. Ook kwalificeerde hij zich voor het  afnemen van de wetenschappelijk bewezen bewegingstests FMS en FMSA, die helpen de kans op sport- en trainingsblessures te verminderen. Hij werkt regelmatig met sporters op verschillende evenementen. Jeffrey is van maandag, woensdag, donderdag en vrijdag werkzaam in Bavel, en dinsdag in het Ginneken in Breda.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sinds oktober 2016 werkt chiropractor Jakob van Vlijmen in onze praktijk. Na zijn afstuderen in 2012 aan het Anglo European College of Chiropractic in Bournemouth Engeland, deed Jakob werkervaring op in een praktijk in Oss en werkte hij als zelfstandig chiropractor. Daarna werkte hij in Brisbane (Australië) in een sport-georiënteerde praktijk met recreatieve én Olympische atleten. Naast aandacht voor blessurebehandeling heeft hij veel oog voor blessurepreventie, waarbij verbetering van de sportprestatie centraal staat. In zijn vrije tijd is hij vaak te vinden in de sportschool of yoga studio. Jakob is maandag werkzaam in Medisch Centrum de Kroon. Dinsdag, woensdag en vrijdag werkt hij in Bavel.

 

 

Chiropractor Leonie Domenie werkt sinds 1 april 2017  in onze praktijk. Leonie groeide op in Made en volgde na het VWO de opleiding tot HBO-verpleegkundige en daarna de studie chiropractie aan het Anglo-European College of Chiropractic in Bournemouth. Zij deed ervaring op in een praktijk voor reguliere chiropractie en in een praktijk voor sporters. Zij volgde verschillende cursussen en seminars op dit gebied. Ook werkte zij in een praktijk waarbij in samenwerking met verloskundigen baby’s worden behandeld en volgde zij seminars op het gebied van baby’s en kinderen. Naast passie voor het vak, heeft ze een passie voor sport. In haar vrije tijd speelt zij hockey en doet zij regelmatig aan hardlopen en fitness. Leonie werkt dinsdags in Bavel en vrijdags in Medisch Centrum de Kroon in Breda.

Back Office 

Ingrid LaFlamme heeft jarenlang werkervaring opgedaan bij diverse werkgevers in binnen- en buitenland in verschillende functies van reisagent tot projectleider. Als backofficemanager zorgt zij voor de dagelijkse gang van zaken, het team en de toekomst. Zij is trots op het team dat veel cliënten met plezier en zorg helpt.

 

Secretariaat

 

Christine van der Blij is ons team in april 2011 komen versterken, na een periode van 7 jaar Zwitserland. Naast de secretariële werkzaamheden houdt Christine zich bezig met de marketing en communicatie van de praktijk, waarin haar werkervaring uit het verleden goed van pas komt. ‘s Maandags en dinsdags is zij in de praktijk te vinden.

 

 

Astrid Horn versterkt ons secretaresseteam sinds september 2015. Astrid was al een goede bekende van onze praktijk.

In haar vrije tijd doet Astrid veel vrijwilligerswerk. Zij is ook een echte keukenprinses en verblijdt ons team tijdens vergaderingen regelmatig met hele lekkere en gezonde lunches. Zij werkt maandag en donderdagmiddag aan onze receptie in Bavel.

 

Voor behandeling van:

RSI

Geregistreerd chiropractor

UA-114354267-1