Wilt u samen met ons in beweging komen?

Maak direct een afspraak

Snelle diagnose en behandeling

Advies over lichaamshouding

Praktijken in Breda en Bavel

Home » Golfelleboog behandeling

Golfelleboog behandeling

Een golfelleboog behandeling in onze praktijk in Breda of Bavel kunnen uw klachten verhelpen. Heeft u last van pijnklachten aan de binnenkant van de elleboog? En heeft u vooral pijn bij het buigen van de arm? Zijn deze pijnklachten variërend van pijnvrije periodes tot hevige pijn die uitstraalt bij het tillen van zware voorwerpen? Dan zou het kunnen dat u last heeft van een golfelleboog. Deze kan ontstaan door een verkeerde beweging.

De specialist in sportchiropractie heeft een goede golfelleboog behandeling in Breda!

Chiropractie LaFlamme is gespecialiseerd in sportchiropractie, zodat wij u bij een golfelleboog een goede behandeling kunnen geven. Onze aanpak van sportblessures is tot ver buiten de regio Breda bekend. Met de juiste behandeling werken wij aan een zo snel mogelijk herstel van uw golfelleboog, zodat u snel van de pijn verlost bent en uw dagelijkse bezigheden weer kunt oppakken.

Benieuwd wat we met bewegingszorg kunnen doen?

Hoe wordt een golfelleboog verholpen met de juiste behandeling?

Na een grondig onderzoek bij onze praktijk in Breda of Bavel kunnen we met de behandeling van de golfelleboog aan de slag. Vaak zijn specifieke oefeningen een belangrijk onderdeel van de behandeling. Ook drukpuntentherapie zorgt ervoor dat de pijnklachten verdwijnen. Soms zijn chiropractische correcties nodig. Heeft u last van een golfelleboog of van andere klachten, zoals een achillespeesontsteking of slijmbeursontsteking? Maak dan via 0161-430040 een afspraak voor een eerste consult, zodat we u van uw klachten af kunnen helpen!

Kom in beweging met Chiropractie LaFlamme

Wilt u weten of de chiropractor in Breda en Bavel iets voor u kan betekenen? Maak dan telefonisch een afspraak voor een gratis screening.

Wij bevinden ons in Bavel en Breda

Back in Motion Centrum 
Thoornseweg 1
4854 EH Bavel

NAC Stadion
(bij Ragas & Sip Sportfysiotherapie)
Stadionstraat 13
4815NC Breda

Belt u liever?

U kunt ons tussen 9.00 en 17.30 uur bereiken op onderstaand nummer.  Nemen we niet op? Spreek de voicemail in, we bellen zo snel mogelijk terug.

Bel ons:   0161-430040

 Aanmeldings-contactformulier 

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chiropractie La Flamme