Wilt u samen met ons in beweging komen?

Maak direct een afspraak

Snelle diagnose en behandeling

Advies over lichaamshouding

Praktijken in Breda en Bavel

Slijmbeursontsteking arm behandeling

Heeft u al langere tijd last van een hardnekkige slijmbeursontsteking in uw schouder en bent u op zoek naar de juiste behandeling? Chiropractie LaFlamme helpt u van uw klachten af. U staat als patiënt centraal, net als persoonlijke zorg en professionaliteit. Tijdens uw eerste consult onderzoeken wij uw schouder en stellen een diagnose. Wanneer u inderdaad last blijkt te hebben van een slijmbeursontsteking in uw arm, starten wij zo de behandeling, zodat u snel van uw klachten verlost bent!

Een slijmbeursontsteking aan de arm vergt een goede behandeling

Een slijmbeurs is een zakje gevuld met vocht in de holte tussen de spieren, pezen en botten. Deze voorkomt dat de spieren, pezen en botten beschadigd raken bij een beweging. Bij overbelasting van de schouder kan deze slijmbeurs ontstoken raken, waardoor er pijnklachten en zwellingen ontstaan. De pijn kan zeer heftig zijn, zeker ’s ochtends. Daarom is een goede behandeling van de slijmbeursontsteking in de arm belangrijk. Kom voor een eerste consult naar Chiropractie LaFlamme, de specialist op het gebied van het oplossen van klachten aan het bewegingsstelsel.

Benieuwd wat we met bewegingszorg kunnen doen?

Laat uw slijmbeursontsteking in de schouder snel behandelen!

De behandeling van een slijmbeursontsteking in de arm is tweeledig. Uw chiropractor zal uw schouder manipuleren Daarnaast zal hij of zij u oefeningen aanleren om uw schouder sterker en soepeler te maken, zodat u minder snel een nieuwe slijmbeursontsteking krijgt. De slijmbeursontsteking moet vooral overgaan door veel rust, aanvullend op de behandeling. Bel voor zo’n gedegen behandeling naar 0161-430040.

Kom in beweging met Chiropractie LaFlamme

Wilt u weten of de chiropractor in Breda en Bavel iets voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis screening.

Wij bevinden ons in Bavel en Breda

Back in Motion Centrum 
Thoornseweg 1
4854 EH Bavel

Medisch Centrum de Kroon
Kronenburgwerf 23A
4812 XR Breda

Belt u liever?

U kunt ons tijdens werktijden bereiken op onderstaand nummer

Bel ons op: 0161-430040

Wij staan altijd voor u klaar

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid