Wilt u samen met ons in beweging komen?

Maak direct een afspraak

Snelle diagnose en behandeling

Advies over lichaamshouding

Praktijken in Breda en Bavel

Home » Slijmbeursontsteking arm behandeling

Behandeling voor slijmbeursontsteking in arm

Heeft u al langere tijd last van een hardnekkige slijmbeursontsteking in uw schouder en bent u op zoek naar de juiste behandeling? Chiropractie LaFlamme in Breda helpt u van uw klachten af. U staat als patiënt centraal, net als persoonlijke zorg en professionaliteit. Tijdens uw eerste consult onderzoeken wij uw schouder en stellen een diagnose. Wanneer u inderdaad last blijkt te hebben van een slijmbeursontsteking in uw arm, starten wij de behandeling in onze praktijk in Breda, zodat u snel van uw klachten verlost bent!

Een slijmbeursontsteking aan de arm vergt een goede behandeling

Een slijmbeurs is een zakje gevuld met vocht in de holte tussen de spieren, pezen en botten. Deze voorkomt dat de spieren, pezen en botten beschadigd raken bij een beweging. Bij overbelasting van de schouder kan deze slijmbeurs ontstoken raken, waardoor er pijnklachten en zwellingen ontstaan. De pijn kan zeer heftig zijn, zeker ’s ochtends. Daarom is een goede behandeling van de slijmbeursontsteking in de arm belangrijk. Kom voor een eerste consult naar Chiropractie LaFlamme, de specialist op het gebied van het oplossen van klachten aan het bewegingsstelsel, zoals bekkeninstabiliteit.

Benieuwd wat we met bewegingszorg kunnen doen?

Laat uw slijmbeursontsteking in de arm snel behandelen

De behandeling van een slijmbeursontsteking in de arm is tweeledig. Uw chiropractor zal uw schouder behandelen. Daarnaast zal hij of zij u oefeningen aanleren om uw schouder sterker en soepeler te maken, zodat u minder snel een nieuwe slijmbeursontsteking krijgt. De slijmbeursontsteking moet vooral overgaan door veel rust, aanvullend op de behandeling in onze praktijk in Breda of Bavel. Neem contact op voor zo’n gedegen behandeling door te bellen naar 0161-430040.

Kom in beweging met Chiropractie LaFlamme

Wilt u weten of de chiropractor in Breda en Bavel iets voor u kan betekenen? Maak dan telefonisch een afspraak voor een gratis screening.

Wij bevinden ons in Bavel en Breda

Back in Motion Centrum 
Thoornseweg 1
4854 EH Bavel

NAC Stadion
(bij Ragas & Sip Sportfysiotherapie)
Stadionstraat 13
4815NC Breda

Belt u liever?

U kunt ons tussen 9.00 en 17.30 uur bereiken op onderstaand nummer.  Nemen we niet op? Spreek de voicemail in, we bellen zo snel mogelijk terug.

Bel ons:   0161-430040

 Aanmeldings-contactformulier 

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chiropractie La Flamme