Wilt u samen met ons in beweging komen?

Maak direct een afspraak

Snelle diagnose en behandeling

Advies over lichaamshouding

Praktijken in Breda en Bavel

Home » Achillespeesontsteking behandeling Breda

Achillespeesontsteking behandeling

Wanneer u een achillespeesontsteking heeft opgelopen, kan dit erg pijnlijk zijn en wilt u zo snel mogelijk een behandeling in Breda of Bavel ondergaan. Een achillespeesontsteking kan ontstaan door overbelasting van het enkelgewricht. Zo’n ontsteking is feitelijk een ziekteproces in de pees. Zo’n ontsteking kan geleidelijk ontstaan, maar ook een acute achillespeesontsteking is mogelijk.

De oorzaken van achillespeesontsteking en de juiste behandeling in Breda

Om er snel vanaf te komen, moet er bij achillespeesontsteking gekeken worden naar de oorzaak van de ontsteking. Veel peesontstekingen ontstaan doordat de pees gedurende lange tijd verzwakt is, door bijvoorbeeld onder- of overbelasting, het gebruik van medicatie of een reumatische aandoening. Ook kan het zijn dat calciumkristallen zich hebben afgezet in of rondom de pees. Deze vorm van achillespeesontsteking is vaak zeer pijnlijk. Wanneer de oorzaak van de achillespeesontsteking gevonden is, bepalen de specialisten van Chiropractie LaFlamme in Breda en Bavel de juist behandeling.

Benieuwd wat we met bewegingszorg kunnen doen?

Ga bij achillespeesontsteking snel naar de chiropractor voor een behandeling

Wanneer u last heeft van een achillespeesontsteking, wilt u hier zo snel mogelijk vanaf. Wanneer de diagnose achillespeesontsteking gesteld is, is een snelle behandeling belangrijk om chronische klachten te voorkomen. Daarom doet de sportchiropractor van Chiropractie LaFlamme grondig onderzoek, eventueel aan de hand van een ultrasound scan, röntgenfoto of MRI-scan. Zo kan de behandeling snel gestart worden. Heeft u last van uw achillespees? Maak snel een afspraak voor een deskundig onderzoek door een chiropractor van Chiropractie LaFlamme door te bellen naar 0161-430040. U kunt terecht bij onze vestigingen in Bavel of Breda. Onze chiropractoren hebben een uitstekende opleiding gevolgd.

Kom in beweging met Chiropractie LaFlamme

Wilt u weten of de chiropractor in Breda en Bavel iets voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis screening.

Wij bevinden ons in Bavel en Breda

Back in Motion Centrum 
Thoornseweg 1
4854 EH Bavel

Medisch Centrum de Kroon
Kronenburgwerf 23A
4812 XR Breda

NAC Stadion
(bij Ragas & Sip Sportfysiotherapie)
Stadionstraat 13
4815NC Breda

Belt u liever?

U kunt ons tussen 9.00 en 18.00 uur bereiken op onderstaand nummer.      Nemen we niet op? Spreek de voicemail in, we bellen zo snel mogelijk terug. 

Bel ons op: 0161-430040

Wij staan altijd voor u klaar

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid