Wilt u samen met ons in beweging komen?

Maak direct een afspraak

Snelle diagnose en behandeling

Advies over lichaamshouding

Praktijken in Breda en Bavel

Home » Hernia chiropractor

Hernia chiropractor

Denkt u een hernia te hebben en wilt u voor de behandeling hiervan naar de chiropractor? Chiropractie LaFlamme helpt u graag van uw klachten af. Maar wat is een hernia nu eigenlijk? Dit is een uitstulping van een tussenwervelschijf, die tussen de wervels van de wervelkolom is uitgeschoven. Deze uitstulping drukt vaak op een zenuwbaan, wat pijnklachten veroorzaakt. Soms valt de zenuw helemaal uit. Hierdoor krijgt u een doof gevoel in de armen of handen en vermindert de kracht soms. Ook kan de pijn uitstralen naar de bil of het been.

Hoe wordt een hernia behandeld door een chiropractor?

Tijdens het eerste consult stelt de chiropractor van LaFlamme vragen over uw rugklachten en andere zaken die van belang zijn voor uw herstel. Zo kan de hernia op een goede manier worden behandeld door de chiropractor. Na een uitgebreid neurologisch en klinisch onderzoek kunnen we de hernia goed beoordelen. Daarna start de daadwerkelijke behandeling met diverse manuele lumbale decompressietechnieken. Bij blijvende neurologische klachten kan de chiropractor u doorverwijzen naar een neuroloog voor verder onderzoek.

Benieuwd wat we met bewegingszorg kunnen doen?

Maak een afspraak met de chiropractor voor een snelle oplossing van uw hernia

Natuurlijk wilt u zo snel mogelijk van uw hernia af. Maak daarom direct een afspraak bij Chiropractie LaFlamme in Breda of Bavel, zodat uw hernia zo snel mogelijk behandeld kan worden. Tijdens een eerste consult bekijken wij graag hoe wij uw hernia zo snel mogelijk kunnen verhelpen. Om een afspraak te maken belt u naar het telefoonnummer 0161-430040.

Wellicht ook interessant

Kom in beweging met Chiropractie LaFlamme

Wilt u weten of de chiropractor in Breda en Bavel iets voor u kan betekenen? Maak dan telefonisch een afspraak voor een gratis screening.

Wij bevinden ons in Bavel en Breda

Back in Motion Centrum 
Thoornseweg 1
4854 EH Bavel

NAC Stadion
(bij Ragas & Sip Sportfysiotherapie)
Stadionstraat 13
4815NC Breda

Belt u liever?

U kunt ons tussen 9.00 en 17.30 uur bereiken op onderstaand nummer.  Nemen we niet op? Spreek de voicemail in, we bellen zo snel mogelijk terug.

Bel ons:   0161-430040

 Aanmeldings-contactformulier 

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chiropractie La Flamme