Wilt u samen met ons in beweging komen?

Maak direct een afspraak

Snelle diagnose en behandeling

Advies over lichaamshouding

Praktijken in Breda en Bavel

Home » Schouder impingement

Schouder impingement Breda

Schouder impingement is erg vervelend, maar kan worden verholpen in onze praktijk in Breda. Als u pijn voelt in de schouder bij het heffen van de arm, heeft u mogelijk last van het impingement-syndroom. Hierbij wordt het weefsel onder het schouderdak ingeklemd tussen de schouderkop en het schouderdak. Dit veroorzaakt pijn bij het heffen van de arm. Er kunnen verschillende oorzaken zijn waardoor het weefsel in de schouder klem komt te zitten.

Het verhelpen van een schouder impingement in Breda

De meest voorkomende oorzaak van een schouder impingement is het zwellen van het weefsel onder het schouderdak. Hierdoor komt het weefsel bekneld te zitten. Het zwellen van het schouderweefsel komt vaak door een ontsteking ervan. Het kan ook zo zijn dat juist de ruimte onder het schouderdak kleiner wordt, door het niet goed functioneren van de zogenaamde ‘rotatorcuff spieren’. Ook voor andere een ischias behandeling kunt u bij ons terecht.

Benieuwd wat we met bewegingszorg kunnen doen?

Ga voor het oplossen van schouderklachten naar de specialist

Wanneer u last heeft van een schouder impingement, kan dit erg vervelend zijn en wilt u dit zo snel mogelijk laten verhelpen in onze praktijk in Breda of Bavel. De pijn kan uitstralen naar de nek, schouderbladen, arm, elleboog en vingers. Hierdoor kunt u uw arm moeilijk bewegen. In het dagelijks leven kunt u hinder ondervinden bij bijvoorbeeld het aankleden of haren kammen. U kunt er ook last van hebben tijdens het slapen, als u op uw schouder ligt. Wilt u hier zo snel mogelijk vanaf? Maak direct een afspraak voor schouder impingement, zodat wij samen met u de juiste behandeling vinden in Breda of Bavel. Bel voor een eerste consult naar 0161-430040.

Kom in beweging met Chiropractie LaFlamme

Wilt u weten of de chiropractor in Breda en Bavel iets voor u kan betekenen? Maak dan telefonisch een afspraak voor een gratis screening.

Wij bevinden ons in Bavel en Breda

Back in Motion Centrum 
Thoornseweg 1
4854 EH Bavel

NAC Stadion
(bij Ragas & Sip Sportfysiotherapie)
Stadionstraat 13
4815NC Breda

Belt u liever?

U kunt ons tussen 9.00 en 17.30 uur bereiken op onderstaand nummer.  Nemen we niet op? Spreek de voicemail in, we bellen zo snel mogelijk terug.

Bel ons:   0161-430040

 Aanmeldings-contactformulier 

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chiropractie La Flamme