Wilt u samen met ons in beweging komen?

Maak direct een afspraak

Snelle diagnose en behandeling

Advies over lichaamshouding

Praktijken in Breda en Bavel

Schouder impingement

Als u pijn voelt in de schouder bij het heffen van de arm, heeft u mogelijk last van het impingement-syndroom. Hierbij wordt het weefsel onder het schouderdak ingeklemd tussen de schouderkop en het schouderdak. Dit veroorzaakt pijn bij het heffen van de arm. Er kunnen verschillende oorzaken zijn waardoor het weefsel in de schouder klem komt te zitten.

De oorzaak van een schouder impingement

De meest voorkomende oorzaak van een schouder impingement is het zwellen van het weefsel onder het schouderdak. Hierdoor komt het weefsel bekneld te zitten. Het zwellen van het schouderweefsel komt vaak door een ontsteking ervan. Het kan ook zo zijn dat juist de ruimte onder het schouderdak kleiner wordt, door het niet goed functioneren van de zogenaamde ‘rotatorcuff spieren’.

Benieuwd wat we met bewegingszorg kunnen doen?

Ga voor het oplossen van schouderklachten naar de specialist

Wanneer u last heeft van een schouder impingement, kan dit erg vervelend zijn. De pijn kan uitstralen naar de nek, schouderbladen, arm, elleboog en vingers. Hierdoor kunt u uw arm moeilijk bewegen. In het dagelijks leven kunt u hinder ondervinden bij bijvoorbeeld het aankleden of haren kammen. U kunt er ook last van hebben tijdens het slapen, als u op uw schouder ligt. Wilt u hier zo snel mogelijk vanaf? Maak direct een afspraak, zodat wij samen met u de juiste behandeling vinden. Bel voor een eerste consult: 0161-430040.

Kom in beweging met Chiropractie LaFlamme

Wilt u weten of de chiropractor in Breda en Bavel iets voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis screening.

Wij bevinden ons in Bavel en Breda

Back in Motion Centrum 
Thoornseweg 1
4854 EH Bavel

Medisch Centrum de Kroon
Kronenburgwerf 23A
4812 XR Breda

Belt u liever?

U kunt ons tijdens werktijden bereiken op onderstaand nummer

Bel ons op: 0161-430040

Wij staan altijd voor u klaar

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid