Wilt u samen met ons in beweging komen?

Maak direct een afspraak

Snelle diagnose en behandeling

Advies over lichaamshouding

Praktijken in Breda en Bavel

Home » Nekklachten behandelen

Nekklachten behandelen in Breda

Veel mensen hebben last van nekklachten die ze graag zo snel mogelijk laten behandelen bij een specialist in hun woonplaats, bijvoorbeeld in Breda. Na rugpijn is pijn aan de nek de meest voorkomende klacht aan het bewegingsstelsel. Een derde van de RSI-patiënten heeft (ook) last van nekklachten. Vaak beginnen de nekklachten geleidelijk met een stijve nek en soms hoofdpijn. Als hier niets aan gedaan wordt, kunnen de nekklachten steeds erger worden.

De oorzaken van nekklachten en het behandelen ervan in Breda of Bavel

Wanneer u last heeft van nekklachten, kan dat verschillende oorzaken hebben. Vaak komen de klachten doordat men langdurig in dezelfde houding zit, bijvoorbeeld op het werk of door het gebruik van tablet en smartphone. Ook kan men een verkeerde beweging hebben gedaan. Vaak komen nekklachten voort uit stress, kou en tocht. Niet onbelangrijk is de invloed van artrose op het nekgewricht. Nekklachten kunnen zelfs een gevolg zijn van een infectie aan de oren of luchtwegen, waardoor het behandelen van die klachten belangrijk is om de nekklachten op te lossen. Onze goed opgeleide chiropractoren helpen u hier graag bij. Ook wanneer u andere klachten, zoals een achillespeesontsteking heeft kunt u bij ons terecht.

Benieuwd wat we met bewegingszorg kunnen doen?

Neem contact op met de chiropractor voor het behandelen van nekklachten

Wanneer u een afspraak maakt voor een eerste consult bij Chiropractie LaFlamme in Breda, zal uw chiropractor allereerst bekijken waar uw klachten vandaan komen en een diagnose stellen. Daarna kunnen met chiropractische correcties eventuele blokkades in het zenuwstelsel worden opgeheven. Hierdoor zullen de wervels weer vrijer kunnen bewegen. Bel voor het effectieve behandelen van nekklachten in Breda of Bavel naar 0161-430040.

Kom in beweging met Chiropractie LaFlamme

Wilt u weten of de chiropractor in Breda en Bavel iets voor u kan betekenen? Maak dan telefonisch een afspraak voor een gratis screening.

Wij bevinden ons in Bavel en Breda

Back in Motion Centrum 
Thoornseweg 1
4854 EH Bavel

NAC Stadion  *(Deze vestiging is tijdelijk gesloten van 9 september tot 31 december 2024).
(bij Ragas & Sip Sportfysiotherapie)
Stadionstraat 13
4815NC Breda

Belt u liever?

U kunt ons tussen 9.00 en 17.30 uur bereiken op onderstaand nummer.  Nemen we niet op? Spreek de voicemail in, we bellen zo snel mogelijk terug.

Bel ons:   0161-430040

 Aanmeldings-contactformulier 

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chiropractie La Flamme