Wilt u samen met ons in beweging komen?

Maak direct een afspraak

Snelle diagnose en behandeling

Advies over lichaamshouding

Praktijken in Breda en Bavel

Home » Bekkeninstabiliteit behandeling Breda

Bekkeninstabiliteit behandeling

Bekkeninstabiliteit komt meestal voor bij zwangere vrouwen, maar ook bijvoorbeeld een ongeval kan de behandeling bij Chiropractie LaFlamme in Breda of Bavel hiervan noodzakelijk maken. Bekkeninstabiliteit ontstaat wanneer de banden die de verschillende botten van het bekken bij elkaar houden, beschadigd raken of verzwakken. Dit veroorzaakt pijn bij de botten van het bekken, in de onderrug en bij het stuitje.

Bekkeninstabiliteit door zwangerschap vereist de juiste behandeling in Breda

Uw chiropractor helpt u tijdens een behandeling bij onze praktijk in Breda of Bavel graag wanneer u last heeft van bekkeninstabiliteit. Allereerst wordt er gekeken wat de oorzaak is van uw bekkeninstabiliteit. Vaak heeft dit te maken met een zwangerschap. Om uw zwangerschap zo prettig mogelijk te laten verlopen, is een snelle en juiste behandeling door de chiropractor van Chiropractie LaFlamme nodig. Want u wilt toch vooral genieten van deze bijzondere tijd?

Benieuwd wat we met bewegingszorg kunnen doen?

Wat is bekkeninstabiliteit en hoe ziet de behandeling door uw chiropractor eruit?

Tijdens de zwangerschap wordt het hormoon relaxine aangemaakt, waardoor de gewrichtsbanden van het bekken weker en rekbaarder worden. Hierdoor kunnen de botten van het bekken afzonderlijk van elkaar bewegen, zodat de baby gemakkelijker langs het bekken naar buiten kan komen. Deze beweeglijkheid van de botten kan pijn veroorzaken. Dan is er sprake van bekkeninstabiliteit. Ook voor een behandeling van onder andere de klachten kunt u bij ons terecht:

Maak snel een afspraak en laat bekkeninstabiliteit uw zwangerschap niet verpesten!

Maak wanneer u bekkeninstabiliteit ervaart zo snel mogelijk een afspraak voor een behandeling bij Chiropractor LaFlamme in Breda of Bavel. Hij of zij zal u oefeningen voorschrijven om de spieren rondom het bekken te versterken, zodat de botten beter op hun plaats blijven. Ook geeft de gespecialiseerde chiropractor van Chiropractie LaFlamme u tips om uw zithouding te verbeteren. Laat uw klachten uw zwangerschap niet verpesten! Bel 0161-430040 voor het inplannen van een eerste consult.

Wellicht ook interessant

Kom in beweging met Chiropractie LaFlamme

Wilt u weten of de chiropractor in Breda en Bavel iets voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis screening.

Wij bevinden ons in Bavel en Breda

Back in Motion Centrum 
Thoornseweg 1
4854 EH Bavel

Medisch Centrum de Kroon
Kronenburgwerf 23A
4812 XR Breda

NAC Stadion
(bij Ragas & Sip Sportfysiotherapie)
Stadionstraat 13
4815NC Breda

Belt u liever?

U kunt ons tussen 9.00 en 18.00 uur bereiken op onderstaand nummer.      Nemen we niet op? Spreek de voicemail in, we bellen zo snel mogelijk terug. 

Bel ons op: 0161-430040

Wij staan altijd voor u klaar

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid