Wilt u samen met ons in beweging komen?

Maak direct een afspraak

Snelle diagnose en behandeling

Advies over lichaamshouding

Praktijken in Breda en Bavel

Home » Acute spit Breda

Behandeling van acute spit in Breda

Behandeling van acute spit in Breda

Voor de behandeling van acute spit gaat u naar de specialist in Breda. Acute spit is een vorm van rugpijn. Wanneer ‘het plotseling in de rug schiet’ hebben mensen vaak last van spit. Dit veroorzaakt een pijnlijk en verkrampt gevoel in de rug. Heeft u last van de volgende symptomen? Dan heeft u mogelijk last van spit. Laat u in dit geval onderzoeken door een kundige chiropractor van Chiropractie LaFlamme:

  • Acute rugpijn
  • Scherpe pijn, die ‘in de rug geschoten is’
  • Stijfheid
  • U kunt uw lage rug moeilijk bewegen
  • De pijn straalt uit naar uw billen en bovenbenen
  • U heeft veel pijn als u langdurig zit
  • U kunt niet overeind komen

De behandeling van acute spit in Breda

Waardoor u last krijgt van acute spit, is afhankelijk van meerdere factoren. Spit wordt veroorzaakt doordat de gewrichten in de lage rug niet meer met elkaar kunnen samenwerken. Hoe het komt dat deze samenwerking niet meer tot stand komt, kan verschillende oorzaken hebben. Een belangrijke oorzaak van acute spit is een overbelaste rug. Verder kunnen verkeerde bewegingen klachten veroorzaken. Andere oorzaken zijn stress, een verminderde lichamelijke conditie of een hernia. Ook is er een verband tussen artrose en spit.

Benieuwd wat we met bewegingszorg kunnen doen?

Kom naar onze chiropractor voor een goede behandeling

Acute spit verdwijnt vaak vanzelf, maar u wilt natuurlijk zo snel mogelijk van uw klachten af met de hulp van onze specialisten in Breda of Bavel. Ook is met afwachten de oorzaak van de spit nog niet opgelost. Blijven bewegen helpt, maar uw chiropractor helpt u graag bij het versterken en stabiliseren van de rug. Ook geeft uw chiropractor van Chiropractie LaFlamme u graag advies over lichaamshouding, zodat de spierspanning wordt verminderd en u minder pijn heeft. Na de behandeling, die vaak wordt aangevuld door verschillende oefeningen, kunt u de rug beter bewegen en neemt de kracht in de rug toe. Maak een afspraak in Breda of Bavel om iets te doen aan uw acute spit! Bel 0161-430040.

Kom in beweging met Chiropractie LaFlamme

Wilt u weten of de chiropractor in Breda en Bavel iets voor u kan betekenen? Maak dan telefonisch een afspraak voor een gratis screening.

Wij bevinden ons in Bavel en Breda

Back in Motion Centrum 
Thoornseweg 1
4854 EH Bavel

NAC Stadion
(bij Ragas & Sip Sportfysiotherapie)
Stadionstraat 13
4815NC Breda

Belt u liever?

U kunt ons tussen 9.00 en 17.30 uur bereiken op onderstaand nummer.  Nemen we niet op? Spreek de voicemail in, we bellen zo snel mogelijk terug.

Bel ons:   0161-430040

 Aanmeldings-contactformulier 

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chiropractie La Flamme