Wilt u samen met ons in beweging komen?

Maak direct een afspraak

Snelle diagnose en behandeling

Advies over lichaamshouding

Praktijken in Breda en Bavel

Home » Ischias behandeling

Ischias behandeling Breda

Wanneer u last heeft van ischias, is dat erg vervelend en dus is een snelle behandeling in Breda vereist. Maar wat is ischias eigenlijk? Dit is een irritatie van de grote bilzenuw, die soms tot een ontsteking leidt. Dit geeft pijnklachten op verschillende plekken, omdat de grote bilzenuw loopt vanuit de lage rug via de bil en het been naar de voet. Het is dan ook een van de grootste zenuwen van het menselijk lichaam.

Wanneer u last heeft van ischias gaat u naar onze praktijk in Breda voor de juiste behandeling

Wanneer u last heeft van klachten, maakt u dan zo snel mogelijk een afspraak voor een eerste consult bij de chiropractor. Onze ervaren en kundige chiropractor zal u uitgebreid lichamelijk onderzoeken om de oorzaak van de klacht vast te stellen. U kunt ischias oplopen door bijvoorbeeld een verkeerde zithouding, verkeerd lopen, artrose, overbelasting, problemen in de wervelkolom of gewrichten die niet goed werken. Core stability oefeningen kunnen u helpen om minder blessures op te lopen.

Benieuwd wat we met bewegingszorg kunnen doen?

Maak een afspraak en kom snel van ischias af

Wanneer er een juiste diagnose is gesteld en de oorzaak van de ischias is achterhaald, zal uw chiropractor in Breda of Bavel tijdens de behandeling chiropractische correcties verrichten om blokkades op te heffen. Dit zorgt ervoor dat u weer normaal kunt bewegen. Samengedrukte gewrichten worden van elkaar gescheiden en zo wordt de druk op de zenuwen weggenomen. Zo verdwijnen uw pijnklachten, zoals nekklachten, als sneeuw voor de zon. Dat wilt u toch ook? Maak daarom snel een afspraak voor een ischias behandeling in Breda door te bellen naar 0161-430040.

Kom in beweging met Chiropractie LaFlamme

Wilt u weten of de chiropractor in Breda en Bavel iets voor u kan betekenen? Maak dan telefonisch een afspraak voor een gratis screening.

Wij bevinden ons in Bavel en Breda

Back in Motion Centrum 
Thoornseweg 1
4854 EH Bavel

NAC Stadion
(bij Ragas & Sip Sportfysiotherapie)
Stadionstraat 13
4815NC Breda

Belt u liever?

U kunt ons tussen 9.00 en 17.30 uur bereiken op onderstaand nummer.  Nemen we niet op? Spreek de voicemail in, we bellen zo snel mogelijk terug.

Bel ons:   0161-430040

 Aanmeldings-contactformulier 

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chiropractie La Flamme