Wilt u samen met ons in beweging komen?

Maak direct een afspraak

Snelle diagnose en behandeling

Advies over lichaamshouding

Praktijken in Breda en Bavel

Home » Enkelklachten

Enkelklachten

Heeft u al langere tijd last van enkelklachten bij het sporten in en rondom Breda en wilt u daar nu eindelijk eens vanaf? De gespecialiseerde chiropractoren van Chiropractie LaFlamme helpen u graag van uw klachten af. Wanneer u een afspraak maakt voor een eerste consult, ontvangt u een vragenlijst zodat de chiropractor een goed beeld kan krijgen van uw klachten en van uw algemene gezondheid. Zo kan in onze praktijk in Breda goed worden beoordeeld wat de oorzaak kan zijn van uw enkelklachten.

Snelle behandeling van uw enkelklachten in Breda of Bavel

Tijdens het eerste consult bij de ervaren chiropractor van Chiropractie LaFlamme bespreekt uw chiropractor de vragenlijst met u. Ook zal hij of zij een uitgebreid lichamelijk onderzoek bij u uitvoeren met neurologische, orthopedische en chiropractische testen. Op deze manier kan er een heldere diagnose worden gesteld. Bij enkelklachten is het belangrijk te achterhalen wat de oorzaak is. De chiropractor zal daarom een uitgebreid onderzoek doen. Hierin wordt onder andere een loopanalyse gedaan en gekeken naar de stand van het bekken en de wervelkolom. Wanneer de oorzaak is vastgesteld wordt een behandelplan opgesteld en wordt er direct gestart met de behandeling, zodat u snel van uw klachten verlost bent. Ook voor core stability oefeningen en de behandeling van de volgende klachten kunt u bij ons terecht:

Benieuwd wat we met bewegingszorg kunnen doen?

Het behandeltraject bij enkelklachten

Veel enkelklachten zijn op te lossen met chiropractische behandeling en oefeningen in Breda of Bavel. Deze zult u zowel thuis als tijdens uw afspraak met de chiropractor uitvoeren. De afspraken met de chiropractor zullen elkaar in het begin redelijk snel opvolgen, zodat uw klachten snel zullen verminderen. De vierde behandeling is een evaluatieconsult met een evaluatie van de behandeling tot dusver. Hierna zit er vaak meer tijd tussen de verschillende afspraken bij de chiropractor.

Maak een afspraak met de chiropractor voor oefeningen op maat

De juiste oefeningen in combinatie met chiropractische correcties in onze praktijk in Breda of Bavel geven het beste resultaat voor het oplossen van veel enkelklachten. Bij Chiropractie LaFlamme krijgt u oefeningen die passen bij uw conditie en u krijgt advies ter voorkoming van uw klachten. Bel voor het maken van een afspraak naar 0161-430040. Dan stellen we samen een persoonlijk behandelplan voor u op.

Kom in beweging met Chiropractie LaFlamme

Wilt u weten of de chiropractor in Breda en Bavel iets voor u kan betekenen? Maak dan telefonisch een afspraak voor een gratis screening.

Wij bevinden ons in Bavel en Breda

Back in Motion Centrum 
Thoornseweg 1
4854 EH Bavel

NAC Stadion
(bij Ragas & Sip Sportfysiotherapie)
Stadionstraat 13
4815NC Breda

Belt u liever?

U kunt ons tussen 9.00 en 17.30 uur bereiken op onderstaand nummer.  Nemen we niet op? Spreek de voicemail in, we bellen zo snel mogelijk terug.

Bel ons:   0161-430040

 Aanmeldings-contactformulier 

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chiropractie La Flamme