Wilt u samen met ons in beweging komen?

Maak direct een afspraak

Snelle diagnose en behandeling

Advies over lichaamshouding

Praktijken in Breda en Bavel

Enkelklachten

Heeft u al langere tijd last van enkelklachten en wilt u daar nu eindelijk eens vanaf? De gespecialiseerde chiropractoren van Chiropractie LaFlamme helpen u graag van uw klachten af. Wanneer u een afspraak maakt voor een eerste consult, ontvangt u een vragenlijst zodat de chiropractor een goed beeld kan krijgen van uw klachten en van uw algemene gezondheid. Zo kan goed worden beoordeeld wat de oorzaak kan zijn van uw enkelklachten.

Snelle behandeling van enkelklachten

Tijdens het eerste consult bij de ervaren chiropractor van Chiropractie LaFlamme bespreekt uw chiropractor de vragenlijst met u. Ook zal hij of zij een uitgebreid lichamelijk onderzoek bij u uitvoeren met neurologische, orthopedische en chiropractische testen. Op deze manier kan er een heldere diagnose worden gesteld. Bij enkelklachten is het belangrijk te achterhalen wat de oorzaak is. De chiropracor zal daarom een uitgebreid onderzoek doen. Hierin wordt onder andere een loopanalyse gedaan en gekeken naar de stand van het bekken en de wervelkolom. Wanneer de oorzaak is vastgesteld wordt een behandelplan opgesteld en wordt er direct gestart met de behandeling, zodat u snel van uw klachten verlost bent.

Benieuwd wat we met bewegingszorg kunnen doen?

Het behandeltraject bij enkelklachten

Veel enkelklachten zijn op te lossen met chiropractische behandeling en oefeningen. Deze zult u zowel thuis als tijdens uw afspraak met de chiropractor uitvoeren. De afspraken met de chiropractor zullen elkaar in het begin redelijk snel opvolgen, zodat uw klachten snel zullen verminderen. De vierde behandeling is een evaluatieconsult met een evaluatie van de behandeling tot dusver. Hierna zit er vaak meer tijd tussen de verschillende afspraken bij de chiropractor.

Maak een afspraak met de chiropractor voor oefeningen op maat

De juiste oefeningen in combinatie met chiropractische correcties geven het beste resultaat voor het oplossen van veel enkelklachten Bij Chiropractie LaFlamme krijgt u oefeningen die passen bij uw conditie en u krijgt advies ter voorkoming van uw klachten. Bel voor het maken van een afspraak naar 0161-430040. Dan stellen we samen een persoonlijk behandelplan voor u op.

Kom in beweging met Chiropractie LaFlamme

Wilt u weten of de chiropractor in Breda en Bavel iets voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis screening.

Wij bevinden ons in Bavel en Breda

Back in Motion Centrum 
Thoornseweg 1
4854 EH Bavel

Medisch Centrum de Kroon
Kronenburgwerf 23A
4812 XR Breda

Belt u liever?

U kunt ons tijdens werktijden bereiken op onderstaand nummer

Bel ons op: 0161-430040

Wij staan altijd voor u klaar

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid