Het team

Wilt u samen met ons in beweging komen?

Maak direct een afspraak
Home » De Praktijk » Het team » Chiropractor Leonie Domenie

Leonie Domenie

CV

Chiropractor Leonie Domenie werkt sinds  1 april 2017 in onze praktijk. Leonie groeide op in Made en volgde na het VWO de opleiding tot HBO-verpleegkundige. Hierna studeerde zij chiropractie in Engeland aan het AE CC in Bournemouth. Werkervaring deed zij op in een praktijk voor reguliere chiropractie en een praktijk voor sporters. Zij volgde verschillende cursussen en seminars op sportgebied.

Ook ligt haar interesse bij het werken met zwangeren, baby’s en kinderen.  Zij  deed ervaring op in een praktijk waar zij in samenwerking met verloskundigen baby’s behandelde.  Ook volgde zij seminars over de  motorische ontwikkeling van baby’s en kinderen en het behandelen van zwangerschapsklachten.

Naast passie voor het vak, heeft ze een passie voor sport. In haar vrije tijd speelt zij hockey en doet zij regelmatig aan hardlopen en fitness. Leonie werkt dinsdags in Bavel.

Kom in beweging met Chiropractie LaFlamme

Wilt u weten of de chiropractor in Breda en Bavel iets voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis screening.

Wij bevinden ons in Bavel en Breda

Back in Motion Centrum 
Thoornseweg 1
4854 EH Bavel

Medisch Centrum de Kroon
Kronenburgwerf 23A
4812 XR Breda

NAC Stadion
(bij Ragas & Sip Sportfysiotherapie)
Stadionstraat 13
4815NC Breda

Belt u liever?

U kunt ons tussen 9.00 en 18.00 uur bereiken op onderstaand nummer.      Nemen we niet op? Spreek de voicemail in, we bellen zo snel mogelijk terug. 

Bel ons op: 0161-430040

Wij staan altijd voor u klaar

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid