Het team

Wilt u samen met ons in beweging komen?

Maak direct een afspraak

Home » De Praktijk » Het team » Chiropractor Jakob van Vlijmen

Jakob van Vlijmen

CV

Sinds oktober 2016 is chiropractor Jakob van Vlijmenwerkzaam in onze praktijk. Na zijn afstuderen in 2012 aan het Anglo European College of Chiropractic in Bournemouth Engeland, deed Jakob werkervaring op in een praktijk in Oss en werkte hij als zelfstandig chiropractor o.a. in Brisbane (Australië) in een sport-georiënteerde praktijk met recreatieve én Olympische atleten.
 
Naast aandacht voor blessurebehandeling heeft hij veel oog voor blessurepreventie, waarbij verbetering van de sportprestatie centraal staat. Ook ergonomie heeft zijn warme belangstelling. Met Werk aan je Werkhouding geeft hij samen met Cesartherapie Breda ergonomisch advies aan bedrijven. 
 
In zijn vrije tijd is hij vaak te vinden in de sportschool of yoga studio. Jakob  werkt maandag, dinsdag en donderdag in het Back in Motion Centrum in Bavel.

Kom in beweging met Chiropractie LaFlamme

Wilt u weten of de chiropractor in Breda en Bavel iets voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis screening.

Wij bevinden ons in Bavel en Breda

Back in Motion Centrum 
Thoornseweg 1
4854 EH Bavel

Medisch Centrum de Kroon
Kronenburgwerf 23A
4812 XR Breda

NAC Stadion
(bij Ragas & Sip Sportfysiotherapie)
Stadionstraat 13
4815NC Breda

Belt u liever?

U kunt ons tussen 9.00 en 18.00 uur bereiken op onderstaand nummer.      Nemen we niet op? Spreek de voicemail in, we bellen zo snel mogelijk terug. 

Bel ons op: 0161-430040

Wij staan altijd voor u klaar

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid