Het team

Wilt u samen met ons in beweging komen?

Maak direct een afspraak

Home » Chiropractor Youran Peeters

Chiropractor Youran Peeters 

chiropractor Youran Peeters
Het beroep van chiropractor is Youran op het lijf geschreven. Hij werkt graag met zijn handen en heeft een grote interesse in gezondheid en het menselijk lichaam.

Youran: ‘Vooral het zenuwstelsel vind ik fascinerend. Bovendien heb ik mij verdiept in voeding en welzijn en haal ik veel voldoening uit het helpen van anderen.’

In zijn vrije tijd zoekt Youran een balans tussen lichamelijke activiteit en ontspanning. Hij houdt van bijna alle sporten. Na jarenlang te hebben gehockeyd beoefent hij de laatste jaren vooral calisthenics. Daarnaast houdt hij van koken en brengt hij graag tijd door in de natuur.

Youran werkt op maandag in het NAC-stadion in Breda en  op dinsdag, donderdag en vrijdag in onze praktijk in Bavel in het Back in Motion Centrum. 

 

Kom in beweging met Chiropractie LaFlamme

Wilt u weten of de chiropractor in Breda en Bavel iets voor u kan betekenen? Maak dan telefonisch een afspraak voor een gratis screening.

Wij bevinden ons in Bavel en Breda

Back in Motion Centrum 
Thoornseweg 1
4854 EH Bavel

NAC Stadion
(bij Ragas & Sip Sportfysiotherapie)
Stadionstraat 13
4815NC Breda

Belt u liever?

U kunt ons tussen 9.00 en 17.30 uur bereiken op onderstaand nummer.  Nemen we niet op? Spreek de voicemail in, we bellen zo snel mogelijk terug.

Bel ons:   0161-430040

 Aanmeldings-contactformulier 

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chiropractie La Flamme