Het team

Wilt u samen met ons in beweging komen?

Maak direct een afspraak

Home » Chiropractor Youran Peeters

Chiropractor Youran Peeters 

chiropractor Youran Peeters

Youran Peeters keuze om chiropractor te worden was makkelijk. Hij werkt graag met zijn handen en is zeer geïnteresseerd  in gezondheid en het menselijk lichaam.

Youran: ‘Vooral het zenuwstelsel vind ik fascinerend. Ook weet ik veel over gezondheid, van de voeding die we consumeren tot mentaal welzijn. Ik geef graag leefstijladvies en  krijg veel voldoening uit het helpen van anderen.’

In zijn vrije tijd probeert Youran een balans te vinden tussen fysieke activiteit en ontspanning. Hij vindt vrijwel alle sporten leuk. Na jarenlang te hebben gehockeyd beoefent hij de laatste jaren vooral calisthenics. Ook houdt hij van koken en is hij graag in de natuur.

Youran werkt maandags in het NAC-stadion in Breda en  op dinsdag, donderdag en vrijdag in onze praktijk in Bavel in het Back in Motion Centrum. 

 

 

Youran Peeters 

Kom in beweging met Chiropractie LaFlamme

Wilt u weten of de chiropractor in Breda en Bavel iets voor u kan betekenen? Maak dan telefonisch een afspraak voor een gratis screening.

Wij bevinden ons in Bavel en Breda

Back in Motion Centrum 
Thoornseweg 1
4854 EH Bavel

NAC Stadion
(bij Ragas & Sip Sportfysiotherapie)
Stadionstraat 13
4815NC Breda

Belt u liever?

U kunt ons tussen 9.00 en 17.30 uur bereiken op onderstaand nummer.  Nemen we niet op? Spreek de voicemail in, we bellen zo snel mogelijk terug.

Bel ons:   0161-430040

 Aanmeldings-contactformulier 

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Chiropractie La Flamme