Het team

Wilt u samen met ons in beweging komen?

Maak direct een afspraak

Chiropractor Nienke van der Holst

CV

Nienke deed veel praktijkervaring op in de naast het AECC University College gelegen patiëntenkliniek. Het laatste jaar van de studie staat geheel in het teken van het behandelen van patiënten. Ook was ze vaak in het sport/revalidatiecentrum te vinden en maakte zij deel uit van een gezondheidsteam van het AFC-voetbalteam van Bournemouth. Daarnaast behandelde zij graag baby’s, kinderen, pubers en zwangere vrouwen.
Het mooiste aan haar vak vindt zij het contact met de patiënt, de samenwerking met collega’s om de patiënt zo snel mogelijk beter te krijgen en de ruime kennis van het menselijk lichaam.
Nienke zet zich in voor het vak Chiropractie. Ze enthousiasmeert mensen graag voor het beroep en de studie en vragen beantwoordt ze met plezier. Nu zij deel uitmaakt van het team van Chiropractie LaFlamme, hecht ze waarde aan een eigen patiëntenkring om samen te bouwen aan een blijvende, betere gezondheid. Nienke werkt maandags en donderdagochtend in Medisch Centrum De Kroon in Breda en maandagavond, woensdags en vrijdags in het Back in Motion Centrum in Bavel.

Kom in beweging met Chiropractie LaFlamme

Wilt u weten of de chiropractor in Breda en Bavel iets voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis screening.

Wij bevinden ons in Bavel en Breda

Back in Motion Centrum 
Thoornseweg 1
4854 EH Bavel

Medisch Centrum de Kroon
Kronenburgwerf 23A
4812 XR Breda

Belt u liever?

U kunt ons bereiken op volgend nummer: 0161-430040

Wij staan altijd voor u klaar

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid