Het team

Wilt u samen met ons in beweging komen?

Maak direct een afspraak

Home » Chiropractor Nienke van der Holst

Chiropractor Nienke van der Holst

CV

Nienke deed veel praktijkervaring op in de naast het AECC University College gelegen patiëntenkliniek. Het laatste jaar van de studie staat geheel in het teken van het behandelen van patiënten. Ook was ze vaak in het sport/revalidatiecentrum te vinden en maakte zij deel uit van een gezondheidsteam van het AFC-voetbalteam van Bournemouth.  
Het mooiste aan haar vak vindt zij het contact met de patiënt, de samenwerking met collega’s om de patiënt zo snel mogelijk beter te krijgen en de ruime kennis van het menselijk lichaam.
Nienke zet zich in voor het vak Chiropractie. Ze maakt mensen graag enthousiast voor het beroep en de studie Chiropractie en ze geeft regelmatig presentaties over het vak. De behandeling van baby’s, kinderen, pubers en zwangere vrouwen heeft heer grote belangstelling. Ze hecht waarde aan een eigen patiëntenkring om samen te bouwen aan een blijvende, betere gezondheid. Nienke werkt maandags en donderdagochtend in Medisch Centrum De Kroon in Breda en maandagavond, woensdags en vrijdags in het Back in Motion Centrum in Bavel.

Kom in beweging met Chiropractie LaFlamme

Wilt u weten of de chiropractor in Breda en Bavel iets voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis screening.

Wij bevinden ons in Bavel en Breda

Back in Motion Centrum 
Thoornseweg 1
4854 EH Bavel

Medisch Centrum de Kroon
Kronenburgwerf 23A
4812 XR Breda

Belt u liever?

U kunt ons bereiken op volgend nummer: 0161-430040

Wij staan altijd voor u klaar

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid