Het team

Wilt u samen met ons in beweging komen?

Maak direct een afspraak

Home » Chiropractor Nienke van der Holst

Chiropractor Nienke van der Holst

 

Nienke werkt maandag,  dinsdagmiddag, woensdag en vrijdag in het Back in Motion Centrum in Bavel en donderdag in het NAC-stadion in Breda.

Maak direct een afspraak bij Nienke in Bavel 

Of in het NAC-stadion

Na zes jaar tweetalig onderwijs op het Mencia de Mendoza Lyceum in Breda waagde Nienke van der Holst de sprong naar Engeland, waar zij de opleiding Chiropractie volgde aan het AECC in Bournemouth.

Nienke deed het laatste jaar van haar studie veel praktijkervaring op in de naast het AECC University College gelegen patiëntenkliniek.  Ook werkte ze daar in het sport/revalidatiecentrum en maakte zij deel uit van een gezondheidsteam van het AFC-voetbalteam van Bournemouth.

Nienke werkt sinds 2019 in onze praktijk.  Sinds 1 januari 2022 is zij de nieuwe praktijkhouder van Chiropractie LaFlamme. Het mooiste aan haar vak vindt zij het contact met de patiënt, de samenwerking met collega’s om de patiënt zo snel mogelijk beter te maken en de ruime kennis van het menselijk lichaam.

April 2012 – Mijn eerste bezoek aan Chiropractie Laflamme.
Begeleid door mijn moeder kwam ik als jongedame bij Jeffrey onder behandeling. Meteen voelde ik mij hier thuis, ondanks dat ik Jeffrey toch niet altijd goed kon verstaan. Eén van Jeffrey’s vragen was wat ik later wilde worden. Ik had nog geen idee, maar wist altijd al dat ik in de zorg wilde werken. Jeffrey had een goed voorstel; ‘Misschien is chiropractor worden wel iets voor jou’. Dit gesprek is nooit uit mijn hoofd verdwenen. En nu ik terugkijk in de notities die Jeffrey gemaakt heeft in mijn dossier op 24-4-2012, zie ik dat hij er toen al alle vertrouwen in had.

Nienke zet zich in voor het vak Chiropractie. Ze maakt mensen graag enthousiast voor haar beroep en geeft regelmatig presentaties over het vak en de studie chiropractie. De behandeling van baby’s, kinderen, pubers en zwangere vrouwen heeft heer grote belangstelling. Ze hecht waarde aan een eigen patiëntenkring om samen te bouwen aan een blijvende, betere gezondheid.     

Kom in beweging met Chiropractie LaFlamme

Wilt u weten of de chiropractor in Breda en Bavel iets voor u kan betekenen? Maak dan telefonisch een afspraak voor een gratis screening.

Wij bevinden ons in Bavel en Breda

Back in Motion Centrum 
Thoornseweg 1
4854 EH Bavel

NAC Stadion
(bij Ragas & Sip Sportfysiotherapie)
Stadionstraat 13
4815NC Breda

Belt u liever?

U kunt ons tussen 9.00 en 17.30 uur bereiken op onderstaand nummer.  Nemen we niet op? Spreek de voicemail in, we bellen zo snel mogelijk terug.

Bel ons:   0161-430040

 Aanmeldings-contactformulier 

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Chiropractie La Flamme