Het team

Wilt u samen met ons in beweging komen?

Maak direct een afspraak

Home » Chiropractor Nienke van der Holst

Chiropractor Nienke van der Holst

CV

Na 6 jaar tweetalig onderwijs op het Mencia de Mendoza Lyceum in Breda waagde Nienke de sprong naar Engeland, waar zij de opleiding Chiropractie volgde aan het AECC in Bournemouth.

Nienke deed het laatste jaar van haar studie veel praktijkervaring op in de naast het AECC University College gelegen patiëntenkliniek.  Ook werkte ze daar in het sport/revalidatiecentrum en maakte zij deel uit van een gezondheidsteam van het AFC-voetbalteam van Bournemouth.  

Nienke werkt sinds 2019 in onze praktijk. Het mooiste aan haar vak vindt zij het contact met de patiënt, de samenwerking met collega’s om de patiënt zo snel mogelijk beter te krijgen en de ruime kennis van het menselijk lichaam.

 

Nienke zet zich in voor het vak Chiropractie. Ze maakt mensen graag enthousiast voor haar beroep en geeft regelmatig presentaties over het vak en de studie chiropractie. De behandeling van baby’s, kinderen, pubers en zwangere vrouwen heeft heer grote belangstelling. Ze hecht waarde aan een eigen patiëntenkring om samen te bouwen aan een blijvende, betere gezondheid.     
                                       
Nienke werkt maandag in Medisch Centrum De Kroon in Breda. Maandagavond, woensdag en vrijdag in het Back in Motion Centrum in Bavel en donderdag in het NAC-stadion in Breda. 

Kom in beweging met Chiropractie LaFlamme

Wilt u weten of de chiropractor in Breda en Bavel iets voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis screening.

Wij bevinden ons in Bavel en Breda

Back in Motion Centrum 
Thoornseweg 1
4854 EH Bavel

Medisch Centrum de Kroon
Kronenburgwerf 23A
4812 XR Breda

NAC Stadion
(bij Ragas & Sip Sportfysiotherapie)
Stadionstraat 13
4815NC Breda

Belt u liever?

U kunt ons tussen 9.00 en 18.00 uur bereiken op onderstaand nummer.      Nemen we niet op? Spreek de voicemail in, we bellen zo snel mogelijk terug. 

Bel ons op: 0161-430040

Wij staan altijd voor u klaar

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid