Chiropractie LaFlamme

Wilt u samen met ons in beweging komen?

  Maak direct een afspraak 
  
  
Verkeershinder 
 Er zijn diverse wegwerkzaamheden in Breda,  waardoor Bavel soms minder snel te bereiken is. Kijk voor meer info op https://live.andes.nl/breda#

Chiropractie LaFlamme

Bij de professionele chiropractor van Chiropractie LaFlamme in Breda en Bavel staan persoonlijke zorg, professionaliteit en een tevreden patiënt centraal. Wij zijn gespecialiseerd in onderzoek naar bewegingsklachten en de voorkoming en behandeling hiervan.

Welke klachten behandelt de chiropractor in Breda en Bavel?

  • Rug- en nekklachten
  • Arm- en schouderklachten
  • Heup-, knie- en enkelklachten
  • Artrose en gewrichtspijn
  • Chronische hoofdpijn
  • Sportblessures bij volwassenen en kinderen
het team van Chiropractie LaFlamme

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Een professionele behandeling door een gekwalificeerde chiropractor in de regio Breda

In onze praktijk werken alleen  gekwalificeerde professionals, chiropractoren DC (Doctor of Chiropractic) die hun opleiding volgden in de VS of Groot-Brittannië. Zij zijn geregistreerd bij de  beroepsverenigingen NCA (Nederlandse Chiropractoren Associatie) en SCN (Stichting Chiropractie Nederland). Daarmee voldoet Chiropractie LaFlamme aan alle eisen die gesteld worden door de zorgverzekeraars. 

Goede samenwerking met andere specialisten

Wij hechten als chiropractor veel belang aan voorlichting en werken graag samen met andere medische disciplines in de regio Breda en Oosterhout. Respect voor collega’s, artsen, specialisten en paramedici, het onderkennen van de eigen grenzen en kennis van andere medische disciplines vinden wij belangrijk.

Hoe ziet een behandeling bij de chiropractor in Breda en Bavel eruit?

Na een uitgebreid lichamelijk onderzoek maken we een persoonlijk behandelplan om de functie van de betreffende gewrichten en spiergroepen te herstellen. De chiropractische behandeling bestaat uit verschillende manipulatie- en mobilisatietechnieken, vaak ondersteund door oefeningen. Wij verwelkomen in onze praktijken in Bavel en Breda veel patiënten uit de regio Breda en Oosterhout voor de behandeling van een verzwikte enkel en meer.

Bekijk hier onze bedrijfsfilm en zie hoe een consult bij Chiropractie LaFlamme verloopt.

Kom langs in een van onze vestigingen in Breda en Bavel

Onze hoofdvestiging bevindt zich in Bavel, in het Back in Motion Centrum aan de Thoornseweg 1. Hier hebben we verschillende behandelkamers en een oefenruimte en werken we nauw samen met Ragas & Sip Fysiotherapie en Cesartherapie Breda. Ook ons secretariaat is hier gevestigd. Deze locatie is goed bereikbaar vanuit Oosterhout.

Daarnaast hebben wij een vestiging in Breda, in het NAC-stadion, bij Ragas & Sip Fysiotherapie. Deze locatie*  is goed bereikbaar vanuit Breda-Noord.

(Sport)Chiropractor Jeffrey LaFlamme aan het werk. Wilt u weten wat wij als professionele sportchiropractor in Breda of Bavel voor u kunnen betekenen? Maak dan telefonisch een afspraak voor een gratis screening. 

 De professionele chiropractoren van Chiropractie LaFlamme hebben als ambitie topprestaties te leveren. Zij kenmerken zich door een deskundige en persoonlijke aanpak en werken in goed uitgeruste praktijkruimtes in Breda en Bavel.

 

Kom in beweging met Chiropractie LaFlamme

Wilt u weten of de chiropractor in Breda en Bavel iets voor u kan betekenen? Maak dan telefonisch een afspraak voor een gratis screening.

Wij bevinden ons in Bavel en Breda

Back in Motion Centrum 
Thoornseweg 1
4854 EH Bavel

NAC Stadion  *(Deze vestiging is tijdelijk gesloten van 9 september tot 31 december 2024).
(bij Ragas & Sip Sportfysiotherapie)
Stadionstraat 13
4815NC Breda

Belt u liever?

U kunt ons tussen 9.00 en 17.30 uur bereiken op onderstaand nummer.  Nemen we niet op? Spreek de voicemail in, we bellen zo snel mogelijk terug.

Bel ons:   0161-430040

 Aanmeldings-contactformulier 

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Chiropractie La Flamme