ga naar site
SPORTCHIROPRACTIE

Rompstabiliteit

 

Core Stability Workshop: train je romp en voorkom blessures

 

Is wekelijks trainen voldoende om ongeblesseerd in vorm te blijven? Kunt u zelf bijdragen aan een grotere belastbaarheid van benen en armen? Hoe blijft u uit de gevarenzone van blessures en hoe staat het met de conditie van uw rompspieren? Wij organiseren speciaal voor sporters en verenigingen interactieve workshops.

 

De workshop begint met een introductie, gevolgd door een korte pauze. Vervolgens gaat u aan de slag onder begeleiding van Jeffrey LaFlamme in een interactieve workshop waar u werkt aan het trainen van de romp.

 

De oefeningen verbeteren de stabiliteit van de wervelkolom en het bekken waardoor u bewuster uw houding en beweging kan corrigeren in het dagelijkse en sportieve leven. Veel voorkomende sportblessures bijv. hamstringblessures of rugpijn, komen voort uit een verminderde rompstabiliteit. Sporters passen de rompstabiliteitsoefeningen toe in de warming-up en cooling down. Ook bij het herstel van een sportblessure ligt de focus op correcte uitvoering van specifieke stabiliteitsoefeningen.

 

De chiropractor is specialist op het gebied van het functioneren van het menselijk lichaam en kan daardoor de oefeningen geheel op maat aanbieden. Daarbij is door jarenlange ervaring met behandeling van wielrenners, schaatsers en andere sporters veel kennis in huis. Essentieel is het op juiste wijze uitvoeren van de oefeningen.

 

De Core Stability workshop is praktisch, nuttig en plezierig voor iedereen die in vorm is en wil blijven! Veel sportgroepen zijn u voorgegaan en de reacties zijn zeer positief.

 

Wilt u een Core Stability Workshop organiseren?

Neem contact op met tel: 0161-430040

Of mail naar: [email protected]

 

 

 

Voor behandeling van:

RSI

Geregistreerd chiropractor

UA-114354267-1