ga naar site
SPORTCHIROPRACTIE

Nieuws

Open Dag Back in Motion Centrum

In het Back in Motion Centrum, onze nieuwe locatie aan de Thoornseweg 1 in Bavel, bieden  Chiropractie LaFlamme, Ragas en Sip Fysiotherapie en Cesartherapie Breda de beste bewegingszorg op één locatie. Zondag 25 maart van 11.00 – 15.00 uur vond onze goed bezochte Open Dag plaats. Bezoekers konden kennis maken met de teams, behandelmethoden en trainingsmogelijkheden, zoals krachttraining, looptechniek-verbetering, blessurepreventie, personal training en slaaptherapie. Ook was er een doorlopende presentatie door Lisette Marcelissen over chiropractie, een prijsvraag en natuurlijk stond er een lekker hapje en drankje klaar. Kijk voor meer foto’s op onze Facebookpagina

 

Vestiging Ginneken Breda

 

 

Naast onze hoofdvestiging in Bavel en onze dependance in Medisch Centrum De Kroon in Breda, hebben wij sinds 1 februari 2017 een nieuwe vestiging in Breda, op de Ginnekenweg 271, in het pand van Huisartsenteam Ginneken. Wij zijn daar op dinsdag van 8.00 tot 17.30 uur. 

 

Leonie Domenie

Sinds 1 april 2017 werkt chiropractor Leonie Domenie in onze praktijk. Leonie groeide op in Made en volgde na het VWO de opleiding tot HBO-verpleegkundige en daarna de studie chiropractie aan het Anglo-European College of Chiropractic in Bournemouth. Zij deed ervaring op in een praktijk voor reguliere chiropractie en in een praktijk voor sporters. Zij volgde verschillende cursussen en seminars op dit gebied. Leonie werkt dinsdag in onze praktijk in Bavel en vrijdag in Medisch Centrum De Kroon in Breda.

 

 

Voor behandeling van:

RSI

Geregistreerd chiropractor

UA-114354267-1