ga naar site
SPORTCHIROPRACTIE

Nieuws

Wij gaan verhuizen!

Een belangrijk moment. Jeffrey LaFlamme (r) ondertekent het huurcontract van onze nieuwe praktijkruimte! Een grote stap in de realisering van ons nieuwe (sport) medisch centrum. Behalve Chiropractie LaFlamme zullen Ragas en Sip Fysiotherapie, Cesartherapie Breda en een aantal andere medische zorgverleners hier onderdak vinden. Het centrum zal na een grondige verbouwing in december zijn deuren openen. De praktijk ligt aan het begin van de wijk Wolfslaar, op de begane grond van het appartementencomplex de Wolfslaarwachters, bij de rotonde richting Bavel. Vanaf 18 december 2017 is ons nieuwe adres in Bavel Thoornseweg 1 4854EH Bavel.

 

Vestiging Ginneken Breda

 

 

Naast onze hoofdvestiging in Bavel en onze dependance in Medisch Centrum De Kroon in Breda, hebben wij sinds 1 februari 2017 een nieuwe vestiging in Breda, op de Ginnekenweg 271, in het pand van Huisartsenteam Ginneken. Wij zijn daar op dinsdag van 8.00 tot 17.30 uur. 

 

Leonie Domenie

Sinds 1 april 2017 werkt chiropractor Leonie Domenie in onze praktijk. Leonie groeide op in Made en volgde na het VWO de opleiding tot HBO-verpleegkundige en daarna de studie chiropractie aan het Anglo-European College of Chiropractic in Bournemouth. Zij deed ervaring op in een praktijk voor reguliere chiropractie en in een praktijk voor sporters. Zij volgde verschillende cursussen en seminars op dit gebied. Leonie werkt dinsdag in onze praktijk in Bavel en vrijdag in Medisch Centrum De Kroon in Breda.

 

 

Voor behandeling van:

RSI

Geregistreerd chiropractor

UA-114354267-1