ga naar site
SPORTCHIROPRACTIE

Corestability

 

Workshop Rompstabiliteit

 

 

 

 

 

Alle bewegingen die u dagelijks doet, kunnen klachten geven als ze niet op de juiste wijze worden uitgevoerd. Zeker als u  al last heeft van lage rug- en bekkenklachten.

 

In onze workshop Rompstabiliteit ook wel Core Stability genoemd, leert u dagelijkse bewegingen eenvoudig en effectief uit te voeren door het verbeteren van de stabiliteit van de wervelkolom en het bekken. 

 

De chiropractor is specialist op het gebied van het bewegingsapparaat en kan daardoor de oefeningen geheel op maat aanbieden. De sessie wordt samen met de Caesar Therapeut gegeven die zorgt voor de begeleiding en een juiste uitvoering van de oefeningen. In een groepje van maximaal 8 personen kunnen wij kwaliteit en complementaire aandacht bieden, die belangrijk is voor het voorkomen en herstellen van klachten.

 

Tijdens het eerste deel van de bijeenkomst wordt actief gewerkt aan het uitvoeren van specifieke oefeningen. In het tweede deel van de workshop ligt de nadruk op de dagelijkse praktijk, bijvoorbeeld wat is een juiste zit- en tilhouding, hoe kan je het beste opstaan of gaan liggen etc. U ontvangt een handout voor thuis.

 

Wij bieden de workshop ook op maat aan voor sportverenigingen, tegen een geringe vergoeding. Wij ontvingen enthousiaste reacties van schaatsploegen, atletiekverenigingen en andere sportclubs die de workshop hebben gevolgd. Ze beoordeelden de persoonlijke aandacht, prestatieverbetering en blessurepreventie als positieve punten.  

 

Voor behandeling van:

RSI

Geregistreerd chiropractor

UA-114354267-1